Βρέντζος: «Το τέλος των μονοπωλίων και των εκβιαστικών διλημμάτων»

Την συνεργασία της με την ελληνική εταιρία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο Stoiximan, που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό στη φανέλα της ομάδας παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Καραϊσκάκη, αναλύθηκαν οι στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι ενέργειες που θα γίνουν από κοινού τα επόμενα χρόνια και ταυτοχρονα υπήρξαν διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα της ΟΠΑΠ ΑΕ, τα παιχνίδια της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν οι κ. Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Σπανουδάκης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan.gr και κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της Stoiximan.gr.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος στην τοποθέτησή του είπε πως είναι «το τέλος των εκβιαστικών διλημμάτων και του μονοπωλίου η συμφωνία μας με την εταιρία Stoiximan.gr» και πρόσθεσε:

«Είναι για τις επόμενες δυο σεζόν και η συμφωνία με την UNICEF συνεχίζεται, διότι είναι στρατηγικός μας εταίρος και θα είναι στην φανέλα μας και για τα επόμενα δυο χρόνια. Είναι μία σημαντική συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, αφού η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Stoiximan επικυρώνει το τέλος των μονοπωλίων και των εκβιαστικών διλημμάτων για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες, πλέον, μπορούν να επιλέγουν τον χορηγό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους και να μην υποκύπτουν σε στρατηγικές που μπορεί να έχουν και άλλες παραμέτρους. Οι ελληνικές εταιρίες στοιχηματισμού στηρίζονται, ωφελούνται και κερδίζουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επενδύσεις που κάνουν οι ομάδες σε αυτό και πεποίθησή μας είναι πως οφείλουν να επιστρέφουν μέρος των ωφελειών αυτών πίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς μία πολύ σημαντική παράμετρος είναι ότι με την Stoiximan μας συνδέει η θέληση για προσφορά στην κοινωνία και στα πλαίσια της συνεργασίας μας έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη μίας σειράς κοινών δράσεων.

Εμείς όπως πολλές φορές έχουμε πει, στεκόμαστε και υπερασπιζόμαστε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει, στα θεσμικά όργανα. Μέχρι στιγμής η ετυμηγορία των θεσμικών οργάνων και των δικαστικών αρχών είναι πολύ συγκεκριμένη. Τα θεσμικά όργανα διαπιστώσανε το πρόβλημα και τη ΠΑΕ ΑΕΚ, όχι καφενεία και όχι τηλεοπτικές δίκες. Όπως και στις όποιες καταγγελίες που υπήρχανε στον χώρο της ποινικής δικαιοσύνης, η μέχρι τώρα ετυμηγορία δικαιώνει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κάνουν την αλήθεια να λάμψει. Αυτό τον δρόμο να ακολουθήσουμε εμείς και το αποτέλεσμα είναι ότι πάρα πολλά μέσα και πάρα πολλοί παράγοντες ανταγωνιστικοί, έχουν καταδικαστεί για συκοφαντικές δυσφημίσεις και για άλλες παρατυπίες. Κανένα θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου δεν έχει καταδικάσει οποιοδήποτε έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν μπορεί να την αλλάξει καμία επικοινωνιακή καταιγίδα».

Εκ μέρους τους ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Γρηγόρης Γεωργάτος σχολίασε: «Καλωσορίζουμε την Stoiximan. Μια εταιρία κορυφαία συνεργάζεται με μια κορυφαία ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το μόνο που μπορεί να δώσει αυτή η συνεργασία, είναι επιτυχία και ενέργεια, ώστε να πάμε και οι δυο πιο ψηλά. Εύχομαι να είναι τυχερή για μας αυτή η συνεργασία. Πολλή θετική η ενέργεια που θα βγει».

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του ΔΣ της Stoiximan, τόνισε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας για τη συμφωνία αυτή. Δεν θα υπήρχε καταλληλότερη ομάδα για μας από το να συνεργαστούμε με τον μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο σύλλογο στην Ελλάδα. Έχουμε κοινά χαρακτηριστικά. Σκληρή δουλειά, συνεχής προσπάθεια και μαχητικότητα. Γι’ αυτό το λόγο, η συμφωνία μας θα είναι μακρόχρονη και παραγωγική και για τις δυο πλευρές, διότι εδράζεται σε στέρεες βάσεις. Θα υπάρχει ένα πλαίσιο προσφοράς και κοινωνικής υπευθυνότητας. Θα υπάρξουν στοχευμένες δράσεις για την ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται. Η συνεργασία μας εντάσσεται στην στρατηγική μας για συνεργασία μας με ομάδες και αθλητές. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και της καταξίωσης».

Ο κ. Σπανουδάκης ρωτήθηκε για την ΟΠΑΠ Α.Ε., το θέμα με την ΕΕΑ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς και για συνεργασία με τον Ολυμπιακό: «Όσον αφορά την ΑΕΚ και την απόφαση της ΕΕΑ, υπάρχει απαγόρευση για τα ματς της ΑΕΚ, όχι για μας και έχει να κάνει με το μετοχικό σχήμα της ΟΠΑΠ ΑΕ και τον κ. Μελισσανίδη. Δεν αφορά μας. Όσο για την συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό, δίνει αίγλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανεβάζει την θεαματικότητα του αθλήματος και θα επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα. Εμείς επιλέξαμε να συνεργαστούμε με το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας».

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της εταιρίας, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία μας και στο μέλλον. Αποτελεί για μας φυσική εξέλιξη του χορηγικού μας πλάνου τα δυο τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να υπάρξει στοχευμένο πλάνο ενεργειών κοινωνικής ευθύνης. Σημαντικό κομμάτι της συνεργασίας μας και υπάρχουν κοινοί στόχοι με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για μας ξεκίνησε από πέρυσι αυτή η χορηγική δράση».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here