Βραζιλία: Σκευωρία σε βάρος του καταγγέλλει ο Τεμέρ

Θύμα σκευωρίας εμφανίζει τον εαυτό του(τι πρωτοτυπία), ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τεμέρ, που πριν περίπου ένα χρόνο είχε συμβάλει στην αποπομπή της εκλεγμεης προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ για θέματα δαφθοράς! Ο κ. Τεμέρ, που κατηγορείται πλέον κι ο ίδιος για διαφθορά και παρακώλυση της δικαιοσύνης, δήλωσε το Σάββατο κατά τη διάρκεια του διαγγέλματός του -του δεύτερου σε διάστημα δύο ημερών- ότι οι ηχογραφημένες συνομιλίες που τον παρουσιάζουν ως δράστη δωροδοκίας για την εξαγορά της σιωπής μάρτυρα είναι κατασκευασμένες!

Ο κ. Τεμέρ ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας να διακόψει την εναντίον του έρευνα για διαφθορά μέχρι την ανάλυση του υλικού.

Δήλωσε ακόμη ότι στην κατάθεσή του εναντίον του ο Ζοέσλεϊ Μπατίστα, πρόεδρος της βιομηχανίας επεξεργασίας προϊόντων κρέατος JBS, έπεσε σε αντιφάσεις, είπε ψέματα και ότι κερδοσκόπησε εις βάρος του εθνικού νομίσματος.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς του θεσμούς της χώρας του και έδωσε την διαβεβαίωση ότι η Βραζιλία δεν θα εκτροχιασθεί και ότι θα συνεχίσει να κυβερνάται.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here