Βραζιλία: Σε μονάδα αυξημένης φροντίδας ο Μπολσονάρου

Η κατάσταση της υγείας του Ζαΐχ Μπολσονάρου έχει βελτιωθεί και ο πρόεδρος της Βραζιλίας δεν έχει ανεβάσει πυρετό, αλλά εξακολουθεί να παραμένει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, και οι γιατροί έχουν περιορίσει τις επισκέψεις, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του, σημειώνοντας ότι δεν έχει οριστεί ημερομηνία που ο πρόεδρος θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο 63χρονος Μπολσονάρου υπεβλήθη την προηγούμενη εβδομάδα σε «επιτυχημένη» χειρουργική επέμβαση, όπου οι χειρουργοί αφαίρεσαν τον σάκο της κολοστομίας, που του είχαν τοποθετήσει μετά την επίθεση εναντίον του με μαχαίρι, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γιατροί του στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάολο, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του Μπολσονάρου έχει βελτιωθεί τις τελευταίες 24 ώρες χωρίς να έχει πόνους ή πυρετό.

Από το νοσοκομείο ο Βραζιλιάνος πρόεδρος υποβάθμισε τη σημασία δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι υποφέρει από μετεγχειρητικές επιπλοκές, δηλώνοντας ότι η ανάρρωσή του βρίσκεται σε «πλήρη εξέλιξη».

Ο πρόεδρος μόλις που γλύτωσε από μια επίθεση, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, την 6η Σεπτεμβρίου του 2018 στην πολιτεία Μινάς Γκερές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here