Βούτσης: Καμία σχέση με όσα λένε τα κανάλια, η υπόθεση Σταθάκη

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ (K. ΜΠΑΛΤΑΣ)

Αισθητά διαφορετική είναι η υπόθεση Σταθάκη σε σχέση με όσα δείχνουν τα τηλεοπτικά δίκτυα. Αυτή την άποψη εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι αυτά όταν τελειώσουν, και πως δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες. Θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει», πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης σχολιάζοντας πληροφορίες που τον εμφανίζουν ως τον υπουργό ο οποίος δεν δήλωσε ένα εκατ. ευρώ, ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι δεν μπορεί να κάνει καμία δήλωση για το ζήτημα, με βάση τον νόμο, και ζήτησε από όλους να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή μέχρι η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής να ολοκληρώσει το έργο της.

Παράλληλα, φέρεται να σημείωσε ότι ο Πρωθυπουργός δεν ζήτησε την παραίτησή του, τονίζοντας ότι η αιτία της κλήσης του στο Μαξίμου το απόγευμα της Τετάρτης αφορούσε οικονομικά ζητήματα τα οποία διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τους δανειστές.

Μ. Βορίδης: Ο Αλ. Φλαμπουράρης κατέχει ακόμα μετοχές της κατασκευαστικής του

Την καταγγελία ότι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης κατέχει και σήμερα τις μετοχές της κατασκευαστικής του εταιρείας έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης στη Βουλή.

«Πείτε στον κ. Φλαμπουράρη ότι και αυτή την στιγμή συνεχίζει να κατέχει μετοχές εργολήπτριας εταιρείας», είπε σε υψηλούς τόνους και τον κάλεσε να παρουσιάσει αποδείξεις μεταβίβασης «και όχι με ιδιωτικά συμφωνητικά που δεν μεταβιβάζουν μετοχές» και βεβαιώσεις υπογραφών που δεν επιβεβαιώνονται.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here