Ακροδεξιό παραλήρημα Βούλτεψη: Συνέκρινε την κυβέρνηση με την χούντα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ)

Η Σοφία Βούλτεψη ξεπερνά κάθε φορά τον εαυτό της. Στη μανίας της να ασκήσει πολιτική πολεμική στη κυβέρνηση και να υπαρασπισθεί τα κανάλια της διαπλοκής,  ξεπέρασε τα εσκαμμένα και σε νέο παραλήρημα της συνέκρινε ευθέως την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χούντα του Παπαδόπουλου και του Παττακού! 

Το ηχητικό της εκπομπής http://www.real.gr/audiofiles/532829.mp3 (μετά το 19ο λεπτό)

Στις επικίνδυνες και ανεύθυνες υπερβολές της κ. Βούλτεψη απάτησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση και να καταδικάσει το ακροδεξιό παραλήρημα της βουλευτού του.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 

Ο πανικός της Νέας Δημοκρατίας για την επικράτηση της νομιμότητας στον χώρο της τηλεόρασης και η αγωνιώδης προσπάθειά της να στηρίξει το σύστημα της διαπλοκής, που τόσα χρόνια έτρεφε, έχει φτάσει σε πρωτοφανές επίπεδο. Σήμερα, η κ. Βούλτεψη, όχι μόνο συνέκρινε την εκλεγμένη, δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας με τη Χούντα, αλλά έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο Παττακός και ο Παπαδόπουλος ήταν νόμιμα εκλεγμένοι από τον λαό, μέσω του (ψευτο)Δημοψηφίσματος !

Δεν περιμέναμε η κ. Βούλτεψη να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο πολιτικού ξεπεσμού, παραχάραξης της Ιστορίας και ακροδεξιού παραληρήματος. Αναμένουμε από τον αρχηγό της ΝΔ να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, έστω και για να καταδικάσει τις απαράδεκτες δηλώσεις της κ.Βούλτεψη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here