Διάλογοι ντροπής στη Βουλή, με γαϊδούρια, κότες και άλλα «γαλλικά»-Μετωπική Πολάκη-Αδωνι για τα «ραβασάκια» στο ΚΕΕΛΠΝΟ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI( Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ξέφυγε (πάλι) από τα όρια η Βουλή, οπου οι πολιτικοί φτάνουν με το επίπεδο των διαλόγων τους να δικαιώνουν όσους τους απαξιώνουν συλλήβδην.

Η σκληρή προσωπική αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη που του έσυρε τα εξ αμάξης

Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ψεύτη.

* «Κοίτα με στα μάτια και επι πολιτικού και επι προσωπικού» άρχισε την ομιλια του ο Π. Πολάκης. «Πώς κοιμάσαι τα βράδια που άφησες εσύ και η παράταξή σου  τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λειράτες!» είπε ο αναπληρωτής υπουργός. Και στη συνέχεια αφού αναφέρθηκε στα έργα και ημέρες του κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο επι πολιτικών αποφάσεων  αναφέρθηκε σε διορισμούς που, όπως είπε, κανόνιζε με ραβασάκια ο ίδιος ο Γεωργιάδης και η σύζυγός του.

«Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούνε και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιος θα διοριστεί σε βαστούνε. Ένα σύστημα που το ταϊζατε με 6 εκατ. ευρώ διαφημιστικής δαπάνης για να σε λιβανίζουν. Πάρτε το χαμπάρι. Με ποιον είστε; Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε;» έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ. Πολάκης.

*«Θρασύδειλο, απατεώνα και γαϊδούρι» χαρακτήρισε από την πλευρά του τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης που χρησιμοποίησε επανειλημμένα τον χαρακτηρισμό «Κρητίκαρος» αναφερόμενος στον κ. Πολάκη.

«Δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία την ασυλία, ψεύτη, γαϊδούρι, θρασύδειλε απατεώνα! Παλιοψεύταρε Κρητίκαρε! Πήρε στο στόμα του τη γυναίκα μου. Θα γίνει εδώ της Κρήτης! Αυτός ο τύπος νομίζει οτι μπορεί να ασχημονεί και να κρύβεται στο μουστάκι. Θα επέμβει εισαγγελέας. και κοίταξε με εσύ καλά στα μάτια. Θα πας στη δικαιοσύνη. Δεν την γλιτώνεις με τίποτα! Κότα λειράτη!»

«Θα σου πω» (λέει ο Πολάκης)

«Οχι θα μου πεις, θα φέρεις τα ραβασάκια τώρα!», απάντησε ο Α. Γεωργιάδης.
«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε καλύπτει. Για το φάκελο που έστειλε ο εισαγγελέας εναντίον σου θα ψηφίσεις να αρθεί η ασυλία; Όχι, γιατί είσαι γαϊδούρι, κότα λειράτη!» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη.

«Κοίτα με καλά στα μάτια, δεν την γλιτώνεις με τίποτα» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κοιτάζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here