Βουλευτές ΝΔ και ο Ζουράρις στα εγκαίνια των γραφείων Τζιτζικώστα στην Αθήνα

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Κ. ΜΠΑΛΤΑΣ)

Παρουσία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του Κώστα Ζουράρι, έγιναν τα εγκαίνια του γραφείου του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Απ. Τζιτζικώστα στην Αθήνα.  Παρόντες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ήταν οι κ.κ. Μηταράκης, Κεδίκογλου και Βεζυρόπουλος, ενώ το «παρών» έδωσαν και άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως οι κ.κ. Κωνσταντόπουλος, Μαρκόπουλος, Κιλτίδης και Σαμπαζιώτης.

Την παράσταση έκλεψε η παρουσία του Κώστα Ζουράρι, βουλευτή μέχρι πρόσφατα των ΑΝ.ΕΛ, με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλία.

Με σύνθηκε το «ξεκινάμε μαζί, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου, όπως είπε, «να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ για να εμπνεύσουμε τη χώρα».

Αναφερόμενος στο βασικό σύνθημα της καμπάνιας του, που είναι το «τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε», ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε πως «αυτό είναι και το μήνυμα που παίρνω καθημερινά από τη βάση και την κοινωνία, που θέλει να απαλλαγεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που μετέτρεψε το όνειρο σε εφιάλτη».

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκινά τις περιοδείες του από την Πάτρα, όπου θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και το βράδυ ομιλία, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους νομούς Ημαθίας και Πέλλας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here