Βουλή: Ένταση, κόντρες και διάλογοι πεζοδρομίου

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Ένταση και κόντρες που συνοδεύτηκαν από διαλόγους πεζοδρομίου χαρακτήρισαν τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, το βράδυ της Τρίτης. 

Μετά από δέκα ώρες συνεδρίασης δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επεισόδιο με το Γρηγόρη Ψαριανό να απευθύνεται προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά και να του λέει «φιλαράκο… αλλού αυτά» ενώ σε άλλο σημείο ακούστηκε να λέει – χωρίς να είναι ξεκάθαρο σε ποιον απευθύνεται – «άντε ρε αλήτη. Άντε φύγε από δω».

Το επεισόδιο δημιουργήθηκε με αφορμή την διαρκή επανάληψη του χαρακτηρισμού «ψεύτες» από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη. «Δεν είστε πολιτικά αφελείς, είστε καθ’ έξιν ψεύτες», είπε ο κ. Θεοχάρης ενώ ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας «ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν σας την δίνουμε γιατί είστε ψεύτες».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς πήρε τον λόγο και είπε: «Θα μπορούσα να καλοδεχτώ την κριτική. Όμως ο απίστευτος και ιδιόμορφος ναρκισσισμός αυτού του κόμματος το οδήγησε σε απίστευτες κατηγορίες και χυδαιότητες. Τους τα επιστρέφουμε πίσω. Ας κοιτάξουν τον εαυτό τους».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here