Βουγιούκα: «Η διαιτησία ευνόησε τη Ρωσίδα»

Η Βάσω Βουγιούκα αποκλείστηκε στους «16» της σπάθης από τη Ρωσίδα Γιάνα Εγκόριαν και στις δηλώσεις της υποστήριξε ότι τα διαιτητικά λάθη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

«Κέρδισα σχετικά εύκολα στον πρώτο αγώνα, αλλά η Ρωσίδα ήταν πολύ καλή αντίπαλος. Έχασα κάποια χτυπήματα που έπρεπε να πάρω. Η διαιτησία ήταν υπέρ της ξεκάθαρα. Γενικότερα σε αυτό το άθλημα έχουν την τάση οι διαιτητές να υποστηρίζουν τους Ρώσους. Έπαιξα όσο καλύτερα μπορούσα» τόνισε η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια της ξιφασκίας.

«Έκανα αρκετή προετοιμασία, κυρίως στο εξωτερικό, γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Θεωρώ ότι έκανα καλή προετοιμασία. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Ξεκινάει μια άλλη μέρα από αύριο. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Ακολουθούν διακοπές και ηρεμία», πρόσθεσε.

Η Βουγιούκα σχολίασε και το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής από την Άννα Κορακάκη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την Άννα. Περιμένουμε κι άλλη διάκριση αύριο, στο δεύτερο αγώνισμα που συμμετέχει. Εύχομαι σε όλη την ελληνική αποστολή τα καλύτερα. Να πάνε όλοι όσο καλύτερα γίνεται».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here