Βορίδης: Κήρυκας θρησκευτικού σκοταδισμού, οπαδός του μεσαίωνα

Η ΝΔ δια του προβεβλημένου της στελέχους, Μάκη Βορίδη, επιμένει στην προπαγάνδα του σκοταδισμού, στην οποία επιδίδεται με συνέπεια, καθώς ο κος Μητσοτάκης έχει παραδώσει άνευ όρων την πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος στην ακροδεξιά πτέρυγα που το ελέγχει από την εποχή Σαμαρά. Ετσι ο κ. Βορίδης, απορρίπτοντας ακόμη και τον διαφωτισμό, ξαναγυρίζει τη ΝΔ στο πιο βαθύ πολιτικό μεσαίωνα, επαναφέροντας το δόγμα «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

«Όταν κηρύσσεις την ουδετερότητα έρχεσαι σε ρήξη με την ταυτότητα και την παράδοσή μας», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι «η Ν.Δ. είπε και δήλωσε ότι δεν πρέπει να αναθεωρηθεί αυτό το άρθρο του Συντάγματος».

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των 16 προτάσεων που κατέθεσε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η θρησκευτική ουδετερότητα της ελληνικής Πολιτείας και η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους βουλευτές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here