Βοριδης για Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος έχει κατονομαστεί ως σκευωρός

Νέα επίθεση στη κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο, για τον οποίον υποστηρίζει ότι έχει κατονομαστεί ως σκευωρός στην υπόθεση, την οποία έστησαν οι Συριζαίοι για να πλήξουν πολιτικούς αντιπάλους, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, αναπτύσσοντας την υπερασπιστική γραμμή της παράταξης του.

«Οι σκευωροί έχουν κατονομαστεί. Είναι ο κ. Παπαγγελόπουλος. Είναι ο άνθρωπος που βγήκε εκείνη την ημέρα και μίλησε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο και τώρα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βγαίνουν και λένε ότι δεν εννοούσε το ζήτημα της εμπλοκής των πολιτικών εννοούσε το θέμα της προκλητικής συνταγογράφησης. Με τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή βγήκε ο κ. Παπαγγελόπουλος και μας είπε ότι έχουμε μπροστά μας το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών». Αυτά είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή«Ακραία Φαινόμενα»  του Σκάι, ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

«Το κομμάτι της απόφασης της κ. εισαγγελέως έχει διάφορα τμήματα. Το πρώτο τμήμα είναι ότι έχει τέσσερις αρχειοθετήσεις. Είναι δεδομένο πως τέσσερις έχουν αρχειοθετηθεί. Πρώτο λοιπόν ζήτημα. Για αυτούς τους τέσσερις δεν ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία της ποινικής δίωξης ο ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ; Συγγνώμη θα πουν; Πολύ μεγάλο θέμα. Γιατί αυτό είναι το θέμα της σκευωρίας», συνέχισε ο πρώην υπουργός.

«Η σκευωρία δεν προϋποθέτει και κανείς δεν το ισχυρίζεται ότι η κα Τουλουπάκη είναι τυφλοενεργούμενο. Αυτό δεν το έχει πει κανένας ποτέ. Έχει πει ότι υπάρχουν πολύ ισχυρές προσπάθειες χειραγώγησης της συγκεκριμένης υπόθεσης η οποία απόπειρα χειραγώγησης έγινε σε διάφορα επίπεδα», ξεκαθάρισε στη συνέχεια και πρόσθεσε:
«Ένα επίπεδο χειραγώγησης είναι το γεγονός ότι υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι καταθέτουν διαδοχικώς».

 

«Για τον Πικραμμένο εγώ ρωτώ, για τον Βενιζέλο, για τον Λυκουρέτζο, τον Κουτρουμάνη, αυτοί που ψηφίσανε να τους παραπέμψουν και τους κρεμάσαν στα μανταλάκια (…) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα πάνε ένας-ένας να τους ζητήσουν συγγνώμη; Γιατί τους εκθέσανε, τους εξευτελίσανε, προσπαθήσανε να εργαλειοποιήσουν ανύπαρκτα στοιχεία. Θα το κάνουν;», συνέχισε ο κ. Βορίδης για να συμπληρώσει: «Πήραν την υπόθεση και αντί να διαβάσουν και να δουν ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. (…) Είναι μια ποινική υπόθεση, δεν υπάρχει πολιτικά. Ποινική υπόθεση είναι που την έχουν στήσει οι ΣΥΡΙΖΑίοι, ο Ρασπούτιν προκειμένου να ενοχοποιήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους. Ο Ρασπούτιν φωτογραφίζεται σε κατάθεση της κ. Ράικου ως ο άνθρωπος που παρεμβαίνει σε αυτή την υπόθεση. Ασκεί πιέσεις και κυρίως χειραγωγεί τις μαρτυρίες».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here