Βόμβα με το εμβόλιο: Μόνο στα νοσοκομεία οι άνω των 85

Tην τελευταία στιγμή και ενώ η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς των ηλικιωμένων έχει ανοίξει, η κυβέρνηση προχωρά σε αλλαγές εντείνοντας το μπάχαλο και επιβεβαιώνοντας εμφατικά ότι ο περιβόητος σχεδιασμός είναι συνώνυμο της προχειρότητας.

Έτσι αιφνιδίως, αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνουν τους εμβολιασμούς των άνω των 85 ετών μόνο στα νοσοκομεία και όχι στα Κέντρα Υγείας όπως είχαν ανακοινώσει εδώ και ημέρες.

Το υπουργείο Υγείας και σύσσωμη η Επιτροπή Εμβολιασμών, μόλις σήμερα κατάλαβαν ότι έχουν κάνει ένα σχέδιο κενό περιεχομένου αφού τα Κέντρα Υγείας που έχουν μείνει χωρίς γιατρούς δεν μπορούν να αναλάβουν το βάρος των εμβολιασμών για τον κορωνοϊό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολίτες που είχαν λάβει μήνυμα για τον εμβολιασμό τους ενημερώθηκαν με νέο SMS ότι αλλάζει ο τόπος και θα εμβολιαστούν σε νοσοκομείο.

Πολύ περισσότερο που όσοι εμβολιάζονται για περίπου είκοσι λεπτά της ώρας θα πρέπει να παρακολουθούνται για τυχόν παρενέργειες από γιατρούς.

Η βόμβα στα θεμέλια του εμβολιασμού των πολιτών έρχεται λίγες ώρες μετά το απίστευτο μπάχαλο που προκλήθηκε με τα ραντεβού των άνω των 85 ετών με ηλικιωμένους να καλούνται να ταξιδέψουν από την Κω στη Ρόδο και από τα Τζουμέρκα στην Άρτα.

Η νέα αιφνίδια απόφαση της κυβέρνησης έχει προκαλέσει αναταραχή στα νοσοκομεία, τα οποία με την τρομακτική πίεση που δέχονται όλο αυτό το διάστημα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και στον εμβολιασμό πάνω από εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here