Βόλος: Επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητές κατά τη διάρκεια εκδρομής

Ομάδα κουκουλοφόρων με σκέτι μπορντ και ποδήλατα επιτέθηκαν σε μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Φιγαλείας κατά τη διάρκεια εκδρομής στο Βόλο, με στόχο να τους κλέψουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα. Από την επίθεση που έγινε την περασμένη Πέμπτη, τραυματίσθηκαν δύο μαθητές οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι 22  μαθητές και τρεις καθηγητές- συνοδοί ξεκίνησαν την Πέμπτη 3 Μαΐου το πρωί για τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Βόλο και στο Πήλιο.

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ μετά το φαγητό και τη βόλτα τους στο Βόλο. Στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στο λιμάνι, κοντά στην «Καπναποθήκη Παπαστράτου» εκεί όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δέχθηκαν ξαφνικά, επίθεση από περίπου 15 με 20 άτομα που φορούσαν κουκούλες. Οι δράστες προσέγγισαν τους μαθητές με ποδήλατα και σκέιτμπορντ με σκοπό να αρπάξουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι κουκουλοφόροι, που πιθανολογείται ότι βρίσκονταν στο κτίριο που στεγάζονται υπηρεσίες του Πανεπιστημίου αποχώρησαν χωρίς λεία. Στο σημείο έφθασαν λιμενικοί που ενημερώθηκαν από τους συνοδούς των μαθητών, αλλά και η αστυνομία η οποία συνόδευσε τους μαθητές μέχρι το ξενοδοχείο τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here