Βολές κατά Πύρρου Δήμα: «Ό,τι λάμπει στην άρση βαρών, δεν είναι …ΧΡΥΣΟΣ».

Tην αντίδραση του ΓΓΑ Ιούλιου Συναδινού, προκάλεσε η επιστροφή του Πύρρου Δήμα στην ομοσπονδία Αρσης Βαρών.

Την περασμένη Παρασκευή (17/11) με διαδικασίες… εξπρές διεξήχθη έκτακτο ΔΣ στην ΕΟΑΒ και ανακοινώθηκε ότι πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ολυμπιονίκης, ο οποίος στις αρχές του 2017 είχε φύγει από τη χώρα για να αναλάβει πόστο στην αντίστοιχη Ομοσπονδία των ΗΠΑ.

Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα προκάλεσε η διευκρίνιση στην ανακοίνωση της ΕΟΑΒ σύμφωνα με την οποία τον Δήμα «… θα αντικαθιστά, όταν λείπει στο εξωτερικό ο Δημήτρης Βαλασιάδης».

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που κάποιος αναλαμβάνει πρόεδρος εθνικής ομοσπονδίας και σπεύδει να ορίσει… αντικαταστάτη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τόσο ο Δήμας, όσο και ο Βαλασιάδης προϋπήρξαν πρόεδροι της ελληνικής ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Συναδινός χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα μια πρόσφατη συνέντευξη του Πύρρου Δήμα στην οποία είχε αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση των ΗΠΑ.

«Πριν λίγους μήνες μας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον έδιωξε από την Ελλάδα. Γι αυτό πήγε στις ΗΠΑ και υπέγραψε πλουσιοπάροχο επαγγελματικό συμβόλαιο με την Αμερικανική ομοσπονδία ως «σύμβουλος» -;-, «μάνατζερ» -;- η ότι άλλο. Χθες ξαναγίνεται πρόεδρος στην Ελληνική ομοσπονδία του ίδιου αθλήματος. Η αθλητική δεοντολογία πάει άπατη. Μπες βγες και οι πρόεδροι αλληλοκαθαιρούνται. Θα μας πουν τον λόγο;» είναι το σχόλιο του ΓΓΑ ο οποίος επίσης απαντώντας σε σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση, πρόσθεσε: «Ό,τι λάμπει στην άρση βαρών, δεν είναι …ΧΡΥΣΟΣ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here