Βολές από πατέρα και υιό Παππά κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ)

Eυθύνες στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι θέτει προσκόμματα στην εφαρμογή των ρυθμίσεων για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς καθυστερεί να διορίσει τα υπολειπόμενα τρία από τα επτά μέλη του ΕΣΡ, επέρριψε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μάλιστα, στο σημείο αυτό παρενέβη ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του Νίκου Παππά, ο οποίος φώναξε ότι «κάποιοι έχουν συγγενείς τους στο ΕΣΡ».

Η αντίδραση της κ. Κωνσταντοπούλου ήταν άμεση και ζήτησε το λόγο χωρίς τελικά να της δοθεί. Η πρόεδρος της Βουλής επανήλθε μετά από λίγο επισημαίνοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανένα να μιλάει μ΄αυτόν τον τρόπο για την μητέρα της. «Δεν επιτρέπω να σπιλώνει κανείς το πρόσωπο της κ. Αλεξίου» υπογράμμισε.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής, η Λίνα Αλεξίου διορίστηκε στο ΕΣΡ το 2011 και δεν την πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για άνθρωπο, συνέχισε, που δεν δέχεται και δεν θα δεχόταν παρεμβάσεις από κανέναν, ούτε από συγγενείς της, ούτε από κανέναν.

«Εάν σύντροφε Στέλιο αυτά είναι τα όπλα για να δώσουμε τον πόλεμο, έχουμε πρώτα ηττηθεί μέσα μας» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εν συνεχεία παρενέβη εκ νέου ο Νίκος Παππάς επαναλαμβάνοντας ότι η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής πρέπει να προχωρήσει άμεσα ώστε να αποκτήσει το ΕΣΡ νόμιμη σύνθεση.

Στη διαμάχη παρενέβη «πυροσβεστικά» ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Σκουρλέτης.

Ο κ. Παππάς, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εναλλακτικές λύσεις εκτός ευρωζώνης τονίζοντας δηκτικά: «Υπάρχει εναλλακτική και υποστηρίχτηκε στη συνεδρίαση της ΚΟ και αυτή είναι η πρόταση Σόιμπλε«. Υπογράμμισε δε ότι υπήρξαν στελέχη τα οποία στους διαδρόμους τον προέτρεπαν να υιοθετήσει η κυβέρνηση την πρόταση αυτή, που προβλέπει την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here