Βοιωτία: Ανάμεσα σε ξαδέλφια που είχαν εταιρείες security, το μακελειό με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στις Θεσπιές Βοιωτίας από τη διπλή δολοφονία που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός διαμάχη ανάμεσα σε δύο οικογένειες που είχαν εταιρείες security στη Θήβα είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας πατέρας με το γιο του μετά από συμπλοκή που ξέσπασε ανάμεσα σε κείνους και τον ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας και τον δικό του γιο και να τραυματισθούν άλλοι δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ιδιοκτήτες που ήταν ξαδέλφια , είχαν στο παρελθόν κοινή εταιρεία security αλλά στην πορεία η μεταξύ τους συνεργασία δεν απέδωσε και δημιούργησαν δικές τους, χωριστές εταιρείες.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, εκδηλώθηκε ανταγωνισμός μεταξύ τους , για τη «μοιρασιά» της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ο δήμος της περιοχής είχε αναθέσει τη φύλαξη του σχολείου στις Θεσπιές Βοιωτίας στην εταιρεία security, ιδιοκτησίας του 67χρονου που κατέληξε νεκρός στο μακελειό. Στην πορεία έληξε η σύμβαση και αποφασίστηκε να απογραφεί νέα σύμβαση με την ανταγωνίστρια εταιρεία security. Μόλις πήγαν οι άντρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε έως τότε τη φύλαξη του σχολείου. Τότε ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών με αποτέλεσμα από τα πυρά να χάσουν τη ζωή τους ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας security και ο γιος του και να τραυματιστεί σοβαρά ο ανιψιός. Κατα την ανταλλαγή των πυροβολισμών, τραυματίστηκε και ο γιος του ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας ο οποίος μεταφέρθηκε από δύο γνωστούς του στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί που είχαν ξεκινήσει τις έρευνες , τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν τη στιγμή που οι γιατροί περιποιούνταν το τραύμα του.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για την αιματηρή συμπλοκή

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στους δημοσιογράφους για το τραγικό περιστατικό .

«Ο γιος του ιδιοκτήτη της μίας εταιρείας πήρε το όπλο και πυροβόλησε το γιο του ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας. Και μετά ο πατέρας του παιδιού που πυροβολήθηκε, όρμησε κατά πάνω του, πήρε το όπλο και σκότωσε το παιδί μαζί με τον πατέρα του και τραυμάτισε και τον ανιψιό».

Συγκλονισμένος δηλώνει και ο διευθυντής του σχολείου, στην είσοδο του οποίου έγινε η αιματηρή συμπλοκή .

«Τρελάθηκα όταν ενημερώθηκα για το διπλό φονικό .Δεν μπορώ να ησυχάσω από εκείνη την ώρα. Και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί εκείνη την ώρα να ήταν το σχολείο σε λειτουργία, τρελαίνομαι».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες χωρίς να έχουν βρεθεί τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ενώ εξετάζεται αν στην αιματηρή συμπλοκή συμμετείχαν κι άλλα άτομα .

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here