Βίτσας: Αλλη μια φτυαριά λάσπης από Φιλελεύθερο-Δεν θα ξαναδούμε εικόνες Πλ. Βικτωρίας

Για άλλη μια φορά, η γνωστή πλέον ομάδα του «Φιλελεύθερου» έριξε μια φτυαριά λάσπης και «όπου κάτσει» και «όποιον πιάσει», αναφέρει σε ανακοίνωση-απάντησή του, ο υπουγός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ. Βίτσας.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύει μια ατυχή εντολή του Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης προς τους διοικητές των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης να «αποσυμφορήσουν» τα ΚΥΤ (και όχι τα νησιά), διατηρώντας εντός του ΚΥΤ τον αριθμό πολιτών τρίτων χωρών που προβλέπει η δυναμικότητά τους.

Την εντολή αυτή ακύρωσα αμέσως για λόγους που κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος αντιλαμβάνεται. Η υλοποίηση αυτής της εντολής θα άφηνε πλέον των 10.000 ανθρώπων στη μοίρα τους, μακριά από τις παρεχόμενες υπηρεσίες και ακόμη χειρότερα θα τους διέχεε στις γύρω πόλεις και χωριά (εν προκειμένω για τη Μόρια, κυρίως στην πόλη της Μυτιλήνης, στη Μόρια, στα Πάμφυλα κλπ).

Επιμένω πως το ζήτημα παραμένει η ταχύτητα των διαδικασιών και η αποσυμφόρηση των νησιών. Σε όποιους επιθυμούν ή φαντασιώνονται για αντιπολιτευτικούς λόγους εικόνες του 2015 στα νησιά ή εικόνες Αγίου Παντελεήμονα, καταυλισμούς στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην πλατεία Βικτωρίας, άτυπους καταυλισμούς στην Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και άλλες πόλεις, όπως κατά την προ του 2015 περίοδο, εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ώστε να μην τους κάνουμε το χατίρι.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here