Βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία είναι πλέον ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Σταθάς.

Ο κ.Σταθάς υπήρξε βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 έως και το 2015 και είχε προκαλέσει αίσθηση όταν αρνήθηκε τη χρήση βουλευτικού αυτοκινήτου, ενώ δεν είχε δεχθεί προσωπική φρουρά, όπως θα είχε κάθε δικαίωμα.

Ως εργαζόμενος στην Αλουμίνιον της Ελλάδος προσέφερε κάθε μήνα τον μισθό του από τον ιδιωτικό τομέα στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ενώ τη βουλευτική του αποζημίωση τη διέθεσε στο ΚΕΘΕΑ, στη «Στροφή» και στο κόμμα.

Ο Γιάννης Σταθάς δεν ψήφισε τα μνημόνια και προσχώρησε στη ΛΑΕ με τον Παναγιώτης Λαφαζάνη και στη συνέχεια  στην Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σήμερα δεν μένει πια στην Ελλάδα. Είναι μετανάστης, βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία, στο Βερολίνο, όπως ενημέρωσε στο Twitter ένα στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας. Ο κ. Σταθάς είναι ο μεσαίος στη φωτογραφία.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

M.A.@mariaal7777
ο συντροφος μας ο Γιαννης Σταθας βιομηχανικος εργατης ,μεταναστης στο Βερολινο ,για να τα βγαλει περα …που να παρατησουν αλλοι υπουργεια , μισθους κ βουλευτικες καρεκλες για να βγουν στο μεροκαματο ? θελει να χεις ψυχη κ την λεξη αξιοπρεπεια να τη γραφεις με τη ζωη σου…
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here