Βίντεο με τον Π. Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο στη γιορτή του ιδιοκτήτη του Αγία Ζώνη ΙΙ

Ενα βίντεο που αναρτήθηκε το μεσημέρι στο διαδίκτυο, δείχνει τον υπουργό Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλή, να χορεύει ζεϊμπέκικο σε κάποια γιορτή. Οπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο κ. Κουρουμπλής χόρεψε το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο ως προσκεκλημένος, στις 4 Μαρτίου 2017, στη ονομαστική γιορτή του Θεόδωρου Κουντούρη , πλοιοκτήτη του μικρού δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ, που βυθίστηκε στο Σαρωνικό, προκαλώντας την ρύπανση με την πετρελαιοκηλίδα.

Το βίντεο που είχε δημοσιεύσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η σύζυγος του εφοπλιστή, Κατερίνα από μόνο του, δεν λέι κάτι, ούτε ενοχοποιεί τον κ. Κουρουμπλή, για κάποιες ενέργειες του. Εάν η ανάρτηση είναι αληθής, δημιουργεί ένα θέμα ηθικής τάξης, δεδομένου ότι υπουργός, υποτίμησε το συμβάν τις πρώτες ώρες, γεγονός που έφρε την κυβέρνηση σε θέση άμυνας απέναντι στο αυτονόητο, την άμεση, έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της ρύπανσης.

Δεν είναι δυνατόν να ενοχοποιηθεί ο κ. Κουρουμπλής με το παραπάνω βίντεο, ακόμη κι αν είναι στη γιορτή του Κουντούρη, διότι δεν επιχείρησε να καλύψει το ναυάγιο, τις αιτίες και τις συνέπειες. Αυτό για το οποίο ελέγχεται είναι η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να είχε τόσο στενές σχέσεις με τον Κουντούρη ο κ. Κουρουμπλής, θα έπρεπε να τον κάνει ακόμη πιο προσεκτικό και γρήγορο στις κινήσεις του.

Εάν οι σχέσεις του αυτές ισχύουν και απεκρύβησαν, τότε υπάρχει πολιτικό θέμα για τον υπουργό. και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να λάβει άμεσα αποφάσεις.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here