(βίντεο) Ο τύραννος υποχρέωσε το γιο του δολοφονημένου Κασόγκι σε χειραψία συλλυπητηρίων

Ο αδίστακτος ηγέτης της Σαουδικης Αραβίας υποχρέωσε τον γιο αλλά και τον αδελφό του φρικτά δολοφονημένου δημοσιογράφου να επισκεφθούν το παλάτι του Ριαντ για να δεχθούν υποχρεωτικά τα… συλλυπητήριά του ίδιου του δολοφόνου και να του δώσουν αναγκαστικά το χέρι.

Η φωτογραφία του νεαρου Κασόγκι να δινει το χέρι στο δολοφονο του πατέρα του και να μην μπορεί να βγάλει τσιμουδιά, τα λέει όλα.

Στην μικρή τελετή που στήθηκε για λόγους δημοσιων σχέσεων ο βασιλιάς και ο πρίγκιπας διάδοχος δίνουν τα συλλυπητήριά τους στο θείο και στο γιο του άτυχου Κασόγκι.

Σημειωτέον ότι έχει απαγορευθεί και στους δυο η έξοδος απο τη χώρα λόγω των άρθρων που έγραφε στην Whashington Post οι δημοσιογράφος.

Ο Σαλάχ μπιν Τζαμάλ ειναι γιος του Κασόγκι απο προηγουμενο γάμο του εικάζουμε  -δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για την ιδιωτικη ζωή του δημοσιογράφου, αλλά εικάζουμε ότι αφού ετοιμαζόταν να παντρευτεί την Τουρκάλα σύντροφό του στην Κωνσταντινουπολη, έχει εκδοθεί το διαζύγιο.

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβιας (ο οποιος  πάσχει απο Αλτσχάιμερ) και  ο διάδοχος γιος του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν που ουσιαστικά κυβερνά απο πέρσι, υποστηρίζουν ότι έγιναν ήδη 18 συλλήψεις «για την ειδεχθή δολοφονια» και νίπτουν τας χείρας τους φορτώνοντάς τα όλα στη μυστική υπηρεσία και στους Σαουδάραβες διπλωμάτες της Τουρκίας

Η ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Σαλάχ μπιν Τζαμάλ Κασόγκι δέχτηκε με ευγνωμοσύνη τα συλλυπητήρια του Βασιλιά και του πρίγκιπα διαδόχου, για την απώλεια του πατέρα του, αφού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του εξέφρασαν την ειλικρινή τους θλίψη. Είθε να τον ευσπλαχνισθεί ο Αλλάχ».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here