Βιντεο – Κεραυνοβολήθηκαν σε καλώδια της ρωσικής ΔΕΗ δυο τουρίστες – Κρίσιμα ο ένας

Δυο τουρίστες που έκαναν αλεξίπτωτο θαλάσσης κεραυνοβολήθηκαν πέφτοντας κατα λάθος σε καλώδια της αντίστοιχης ΔΕΗ της Ρωσίας, σε παραλιακό θέρετρο στη Μαυρη Θάλασσα. Ο νεαρός άνδρας  νοσηλεύεται σε κρισιμη κατάσταση, ενώ η γυναικα (21 ετών)  φέρει σοβαρά εγκαύματα αλλά η κατάστασή της δεν  εμπνέει ανησυχιες για τη ζωή της.

 

Ο νεαρός υπέστη και εγκαύματα αλλά και  πολλαπλά κατάγματα.

Το ζευγάρι έκανε το σπορ «αλεξίπτωτο θαλάσσης» μα δεν μπορεσε να αποφύγει τα καλωδια 10 μετρα απο την παραλία. Καθώς ακουμπούν τα καλώδια ακουγεται ένας ισχυρός ήχος φαινεται μια λάμψη και μετά οι δύο τουριστες τινάζονται απο το ρευμα. Ο άνδρας φαίνεται λιποθυμος σαν «σακί» να χτυπάει εδώ κι εκεί.

Ο οδηγός του ταχύπλοου που ειναι και υπεθυνος για την ομαλη πτήση των αθλουμένων έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται με την αστυνομια, η οποία  διερευνά καταγγελίες ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Εντούτοις τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι που μπορεί να συνετέλεσαν στο  ατύχημα πολύ περισσότερο απο την τυχόν μέθη του οδηγού του ταχυπλόου. Επειδή εξάλλου έπνεαν άνεμοι ήταν και πιο πρόσφορη ώρα για το συγκεκριμένο άθλημα, με τη διαφορά ότι ο άνεμος έπεσε ξαφνικα και το ζευγάρι άγγιξε τα μοιραία καλώδια.

Το ζευγάρι ήταν Ρώσοι απο το Οριόλ της κεντρικης Ρωσίας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here