Η Αλέκα Παπαρήγα πρόλαβε να γλιτώσει (βίντεο)

«Χθες βρέθηκα εδώ γιατί δεν μπορούσαμε να περάσουμε τη Μαραθώνος» δηλώνει η Αλέκα Παπαρήγα. Ευρισκόμενη στα όρια της περιοχής ανάμεσα στη Νέα Μάκρη και στο Μάτι, λίγα μέτρα από το σημείο όπου 26 άνθρωποι βρέθηκαν απανθρακωμένοι, η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ λέει:

«Στρίψαμε όπως μας είπαν και πέσαμε ακριβώς μέσα στη φωτιά. Δηλαδή, τώρα καταλαβαίνω ότι γλυτώσαμε, ξεφύγαμε στο παρά πέντε. Σκέψου να είσαι και άνθρωπος μιας ηλικίας κι έχεις να κάνεις με βράχια απ’ τα οποία δεν μπορείς να διαφύγεις κι έχεις όλη αυτή την κάπνα…και δυστυχώς, απ’ ό,τι μαθαίνω δεν τερματίσαμε τον αριθμό των νεκρών. Υπήρχαν βέβαια πολλά μέτωπα στην Αττική, αλλά…αλλά… Είναι και πόσα μέσα διαθέτεις. Πυροσβεστικό δεν είδα εκείνη τη στιγμή. Αλλά ευτυχώς βρήκα δίοδο. Είδα και έναν δημοτικό σύμβουλο που μαζί με έναν συνταξιούχο αστυνομικό διευθετούσαν την κίνηση των οχημάτων για να μην καούν άνθρωποι»

Η κ. Παπαρήγα διέφυγε κοντά απο το σημείο στο οποίο δεν τα κατάφεραν οι 26. Εικάζεται ότι οι 26 προσπαθούσαν να διαφύγουν με τα αυτοκίνητά τους, αποκλείστηκαν, παράτησαν τα ΙΧ και προσπάθησαν να γλιτώσουν πεζοί, οπότε κατέληξαν στο χωράφι…

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here