Βίντεο ντροπή: Λίντσαραν και άφησαν τον τοξικομανή-διαρρήκτη να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία;

Μια χτεσινή ειδηση θα έχει συνέχεια, ως είδηση αλλά και ως εικόνα μας.

Ενας διαρρήκτης με μαχαίρι παγιδεύεται  σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και από έξω μαζεύεται όχλος. Με τον πυροσβεστήρα σπάει τη τζαμαρία και καταφέρνει να βγει αιμόφυρτος. Εκεί τον παραλαμβάνουν περίοικοι και περαστικοί που προηγουμένως φώναζαν  και έβριζαν αγανακτισμένοι. Τον κλωτσάνε και τον βρίζουν. Κάποιος παρεμβαίνει και τους σταματάει. Κάποιος σκέφτεται μήπως μπορεί να βοηθήσει όπως δείχνει το βιντεο. Ομως μάλλον δεν ξέρει. Επί πολλά λεπτά κανείς δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.  Έρχεται κι η αστυνομία και ο κόσμος «κάνει χάζι».  Σε 5 λεπτά ο διαρρήκτης πεθαίνει από ακατάσχετη αιμορραγία. Φταίνε οι «αγανακτισμένοι πολίτες» που επιδείνωσαν με χτυπήματα την αιμορραγία του; Φταίνε μήπως οι αστυνομικοί που ενώ οφείλουν να γνωρίζουν στοιχειώδη μέτρα ελέγχου της αιμορραγίας τον άφησαν να πεθάνει;

είδηση νο 2: ώρες αργότερα κάποιος τραυματίζει με μπαλτά τον αδελφό του και οι αστυνομικοι της ΔΙ.ΑΣ παρέχουν τις πρώτες βοήθειες απο το φόβο να μην πεθάνει απο ακατάσχετη αιμορραγία. Ο άνθρωπος διασώζεται.

Λογικό συμπέρασμα: η ΕΛ.ΑΣ έστειλε φιρμάνι οτι ΔΕΝ αφήνουμε συλληφθέντες να πεθάνουν από αιμορραγία και προσπαθούμε να την περιορίσουμε έως ότου φθάσει ασθενοφόρο.

Μήπως οι αστυνομικοί στην πρώτη είδηση, βλέποντας ότι ο τραυματίας ειναι τοξικομανής, επειδή δεν είχαν γάντια, φοβήθηκαν να έρθουν σε επαφή με το  τραύμα που αιμορραγεί ακατάσχετα; Η ούτε που τους πέρασε απο το μυαλό να κάνουν κάτι;

Το σοκαριστικό  βίντεο που αντιγράψαμε από ανάρτηση του «Πρώτου Θέματος» δείχνει τι έγινε στην περίπτωση του τοξικομανούς στο κέντρο της Αθηνας:

Ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να διαπιστώσει τα αίτια του θανάτου, αλλά η εικόνα έχει βγάλει ήδη πόρισμα για δεκάδες άνδρες που παρακολουθούν τον θάνατο ενός νέου (έστω διαρρήκτη ή ίσως και ληστή), πάντως αδύναμου πλέον και στο έλεος των ανθρώπων….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here