Αδιαφορία της διοίκησης του ρ/σ «Βήμα FM» για τις οφειλές δεδεουλευμένων των εργαζομένων

Απούσα ήταν για ακόμη μια φορά η διοίκηση του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΒΗΜΑ FM στην τριμερή συνάντηση που διεξήχθη την Παρασκευή 20 Μαΐου, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας και τους εργαζόμενους, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα, ενώ από την πλευρά του υπουργείου τονίζεται ότι θα ενεργοποιηθούν άμεσα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται απ’ το νόμο.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας:

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΒΗΜΑ FM αγνόησε τόσο τους εργαζόμενους όσο και το Υπουργείο επιλέγοντας να απουσιάζει εκ νέου από την τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 20.05.2016. Η νομική εκπρόσωπος του Ρ/Σ δεν είχε καμία εξουσιοδότηση που να δεσμεύει την εταιρεία, ως προς τα θέματα που αφορούσε η συνάντηση.

Μετά από τα παραπάνω και με πρόταση του Γ.Γ. του Υπουργείου και συμφωνία των εργαζομένων η συνάντηση διακόπηκε, με κοινή εκτίμηση ότι η στάση της εταιρείας δείχνει αδιαφορία για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο Γ.Γ. τόνισε ότι άμεσα θα ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου και θα προχωρήσουν όλες οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες, που αφορούν σε οφειλή δεδουλευμένων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here