Βίκυ Σταμάτη: Κάποιος πληρώνει 200.000 ευρώ για την αποφυλάκιση του Ακη!

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Την αποκάλυψη ότι κάποιος γνωστός Ελληνας προσφέρεται να πληρώσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ για να αποφυλακισθεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος, έκανε η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη.

Μιλώντας στον Σκάι, είπε:

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από όσους ευεργετήθηκαν ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος», τόνισε αρχικά σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Alpha η κ. Σταμάτη.

Για την κατάσταση της υγείας του άνδρα της είπε: Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε το εξής: Κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος.

Αναφορικά με την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο, είπε: Ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική.

Παράλληλα, η κ. Σταμάτη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τον λάτρεψε, ωστόσο δεν παρέλειψε να του επιρρίψει ευθύνες, για όσα τράβηξε αυτά τα χρόνια.

«Του το χρέωσα πολλές φορές. Δεν αισθάνομαι ρετσινιά, διότι είναι αβάσιμη, αθεμελίωτη και στηρίχτηκε σε ψευδομάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά,

Τέλος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε δύο πρώην στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Σμπώκο, και τον εξάδελφο του κυρίου Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα.

«Υπήρχαν δύο παράσιτα, ο Σμπώκος ο τσαντάκιας γιατί έτσι συστηνόταν στην αγορά και ο Ζήγρας ο κρεβατοκαμαράκιας», είπε χαρακτηριστικά.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here