Βιάζουν την λογική μας 

Του ΠΑΝΟΥ ΣΩΚΟΥ

Ο ένας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε πει πριν μερικούς μήνες ότι αν ακούγαμε τον ΣΥΡΙΖΑ θα πετάγαμε τα λεφτά μας στις ΜΕΘ. Ποιό είναι το αποτέλεσμα; Τα νοσοκομεία σε όλη την χωρα έχουν γεμίσει ΜΕΘ δεν υπάρχουν και δεκάδες άνθρωποι πεθαίνουν πριν καν φτάσουν σε αυτές.

Ο άλλος ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης κι ενώ οι θάνατοι στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες είναι πλέον πάνω απο 100, είπε οτι πανηγυρίζει γιατι στο Βέλγιο ειναι 12πλάσιοι κι επομένως στην Ελλαδα η κυβέρνηση τα καταφέρνει καλυτερα από την κυβέρνηση του Βελγιου! Αδιανόητο να λες ότι πανηγυρίζεις με 100+ νεκρούς ημερησίως επειδή άλλες χώρες έχουν περισσότερους!

Ο τρίτος ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είπε το πρωτοφανές ότι αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους θανάτους! Σαν να μας λέει δηλαδή ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν μπαίνουν στις ΜΕΘ όποτε πρέπει να μας χρωστάτε και χάρη που έχουμε λίγες!

Εξωφρενικές δηλώσεις από ανθρώπους που μας κυβερνάνε και μας περνάνε για ηλίθιους. Απο ανθρωπους που με κυνισμό και σοβαρότητα λένε τα πιο απίθανα πράγματα για να δικαιολογήσουν την ανεπάρκεια τους, που μας κοροϊδεύουν ανερυθρίαστα μπροστά στα μάτια μας.

Άφησαν γυμνό το ΕΣΥ οκτω μήνες, ενώ ήξεραν ότι η πανδημια θα επανακάμψει το Φθινόπωρο.

Moλις προχθές δημοσιεύθηκε έρευνα σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατά την διάρκεια της πανδημίας έχει δαπανήσει τα λιγότερα χρήματα στην Ε.Ε για την υγεία . Μία είδηση που πέρασε κι έφυγε. ΟΙ εργαζόμενοι στο ΕΣΥ είναι λιγότεροι κατα 6000 καταγγέλλει η αντιπολίτευση και για τα μάτια του κόσμου μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν την πρόσληψη 300 γιατρών. Αφήνουν τον κόσμο να σαρδελοποιείται στα μέσα μαζικής μεταφοράς και λένε ότι τάχα δεν αποτελει αυτό κίνδυνο μετάδοσης του ιού και δεν μπορουν να προμηθευτούν πιο πολλά λεωφορεία την στιγμή που δίνουν 120 εκ ευρω στην AEGEAN.

Και τώρα βρίσκουν απάνθρωπες δικαιολογίες αντί να σκύψουν το κεφάλι και να διορθώσουν τα λάθη τους, αντι να κρυφτούν και να μην κάνουν δηλώσεις που βιάζουν την λογική μας.

Γιατι όμως συμπεριφέρονται έτσι; Επειδή είναι σίγουροι ότι κανείς δεν θα τους πειράξει, ότι θα συνεχίσουν να κυβερνάνε ανενόχλητοι, γιατί ξέρουν να αγοράζουν τα πάντα όσο – όσο, ξέρουν να ελέγχουν την ενημέρωση , να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα χωρίς κόστος και αντίλογο.. Ξέρουν καλα το παιχνίδι γιατί αυτοί βάζουν τους κανόνες…

Βιάζουν την λογική μας όμως ας μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here