Βγήκαν «μπαλτάδες» για μια γυναίκα σε εστιατόριο της Πάτρας

Μπροστά σε σκηνικό που έμοιαζε με ταινία τρόμου βρέθηκαν το προσωπικό και οι πελάτες ενός ξενοδοχείου στο κέντρο της Πάτρας, όταν συνέβησαν τα εξής:

Νεαρός που είχε σχέσεις με εργαζομενη στο εστιατόριο του ξενοδοχείο «Βυζαντινο» στο κεντρο της Πάτρας, πήγε στο μαγειρείο «για να ζητήσει το λόγο» απο εκείνον που υποτίθεται ή που οντως  παρενοχλούσε το κορίτσι «του». Ο νεαρός ήταν εξαγριωμένος και μπήκε στη μέση ο μάγειρας για να συμφιλιώσει υποτίθεται τους δυο άνδρες που γρονθοκοπούνταν, αλλά έχασε κι αυτός την ψυχραιμία του και άρπαξε έναν μπαλτά και τραυμάτισε το νεαρό. Ο τελευταίος, αν και τραυματίας συνέχισε έξαλλος να πετάει καρέκλες και τελικα ήρθε ασθενοφόρο και Αστυνομια. Ασθενοφόρο παρέλαβε τον νεαρό, ενώ ο μάγειρας διέφυγε. Μετανιωμένος ο μάγειρας μια ώρα αργότερα πήγε στο νοσοκομειο «Αγιος Ανδρέας» για να μάθει πως είναι ο νεαρός και εκεί συνελήφθη.

Παρότι γράφτηκε ότι ο νεαρός είχε τραύμα στο κεφάλι και στο χέρι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας patrastimes.gr η ζωή του δεν κινδυνεύει -άρα εικάζουμε οτι δεν φερει τραύμα απο μπαλτά στο κεφάλι.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here