Βερβεσός: Δεν κρύφτηκα-ποτέ, αναγνωρίζω το λάθος

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρο του ΔΣΑ και τη Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημ. Βερβεσός, απαντά στον θόρυβο που σηκωσε το βίντεο της γενέθλιας γιορτής που έγινε στο γραφείο του, από άτομα που δεν οφορούσαν μάσκες και αναγνωρίζει δημόσια το λάθος του.
Αναφέρει ο κ. Βερβεσός:
ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!
«Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προέταξα ως απόλυτη προτεραιότητα την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας και το πρόταγμα αυτό χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα όλες τις δράσεις και τις αποφάσεις μου. Και θα τις χαρακτηρίζει και στο μέλλον. Ολοι το γνωρίζουν αυτό.
Την 20.11.2020, ημέρα των γενεθλίων μου, ευρισκόμενος στο γραφείο μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, για ενεργείς τηλεδιασκέψεις για την προώθηση ζητημάτων του κλάδου (ακρόαση φορέων στη Βουλή, συνεδρίαση ΛΕΔΕ), κατά τις απογευματινές ώρες, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν.
Αναλαμβάνω την ευθύνη στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκομένων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα (UV stailizer) για την προστασία από τον κορωνοϊό.
Κατά τα λοιπά, αφήνω στην κρίση όλων τη διασταση που έχει λάβει μία ανθρώπινη και οικογενειακή στιγμή μου.»
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here