Βερολίνο: Συνελήφθη 17χρονος Σύρος, ύποπτος για επίθεση αυτοκτονίας

H γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο Σύρο ως ύποπτο για επίθεση αυτοκτονίας στο Βερολίνο, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών του γειτονικού κρατιδίου του Βραδεμβούργου.

Ο ύποπτος συνελήφθη στην περιοχή Ούκερμαρκ, βορειοανατολικά του Βερολίνου, ανέφερε η αστυνομία του Βραδεμβούργου σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter.

Ωστόσο, η αστυνομία του Βραδεμβούργου γνωστοποίησε ότι δεν έχει προς το παρόν βρει στοιχεία ότι ο ύποπτος, που συνελήφθη στην περιοχή Ούκερμαρκ, βορειοανατολικά του Βερολίνου, σχεδίαζε μια επίθεση.

«Η συριακή υπηκοότητα και τα συγκεκριμένα σχέδια επίθεσης δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιωθεί. Οι έρευνες συνεχίζονται» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε η αστυνομία του Βραδεμβούργου σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter.

«Βάσει των στοιχείων, εντάχθηκε στον τζιχάντ και αποχαιρέτισε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του» προστίθεται.

Την περασμένη Τετάρτη η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις φερόμενους ως ισλαμιστές σε εφόδους στο Βερολίνο την ώρα που η γερμανική πρωτεύουσα ετοιμαζόταν για ένα διήμερο μαζικών συγκεντρώσεων με αποκορύφωμα την κοινή εμφάνιση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here