Β. Κατριβάνου: Συνεχές bylling από τους δικηγόρους της Χρυσής Αυγής»

Η δίκη πρέπει να διεξάγεται εξ ολοκλήρου στο εφετείο, γιατί ο χώρος εκεί είναι πολύ περισσότερο προσβάσιμος από τις φυλακές του Κορυδαλλού, το περιβάλλον πολύ πιο ανθρώπινο, λειτουργούν τα μικρόφωνα, και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την απαραίτητη δημοσιότητα. Η διαδικασία της πρέπει να πυκνώσει και η δίκη επιτέλους να τελειώσει, τονίζει η Βασιλική Κατριβάνου που ολοκλήρωσε χθες, Τρίτη, την κατάθεσή της μου στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Αυτή ήταν η ανάρτησή της στο facebook λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας:

«Σήμερα ολοκλήρωσα την κατάθεση μου στην δίκη της ΧΑ. Ήταν μια διαδικασία σκληρή και επώδυνη, με συνεχές bullying από τους δικηγόρους της ΧΑ που πρωτίστως είναι χρυσαυγίτες και δευτερευόντως δικηγόροι, που θέλουν να σε εκνευρίσουν, να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου και την συγκέντρωσή σου και να αρχίσεις να διαπληκτίζεσαι μαζί τους.
Η δίκη πρέπει να διεξάγεται εξ ολοκλήρου στο εφετείο, γιατί ο χώρος εκεί είναι πολύ περισσότερο προσβάσιμος από τις φυλακές του Κορυδαλλού, το περιβάλλον πολύ πιο ανθρώπινο, λειτουργούν τα μικρόφωνα, και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την απαραίτητη δημοσιότητα. Η διαδικασία της πρέπει να πυκνώσει και η δίκη επιτέλους να τελειώσει.
Συνειδητοποιώ και στην πράξη πόσο σημαντική είναι αυτή η δίκη και τι δύσκολο και ανεκτίμητο αγώνα δίνουν οι δικηγόροι, οι λίγοι αλληλέγγυοι που παρίστανται κάθε φορά, η Μάγδα Φύσσα σε κάθε δικάσιμο. Και πόσο αναγκαία είναι η συμπαράσταση και η παρουσία του κόσμου.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here