Βασιλειάδης: Οταν ο Σαββίδης κάνει τέτοια «μπούκα», τι να πω στο πιτσιρικά; Κανόνες για να σταματήσει αυτή η αηδία

«Ενδεχομένως το ίδιο το σύστημα δεν μπορούσε να αντέξει την κανονικότητα. Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν γεγονότα που δεν μας τιμούν. Οι φορείς του ποδοσφαίρου να πάρουν τις ευθύνες που τους αναλογούν», δήλωσε στον ANT1 ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης μιλώντας για την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα επεισόδια και την εισβολή Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο.

Σε ερώτηση σχετικά με τη χρονική διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος ο κ. Βασιλειάδης είπε «Το πρωτάθλημα θα διακοπεί όσες φορές χρειαστεί και η διακοπή θα ισχύσει μέχρι να καταφέρουμε να βάλουμε κανόνες και μέχρι να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ηρεμία. Ολοι θα καταλάβουν τώρα ότι υπάρχει κίνδυνος για «Grexit». Να μπουν κανόνες για να σταματήσει αυτή η αηδία».

«Οταν ο Σαββίδης κάνει αυτή τη «μπούκα» μέσα τι θα πω εγώ στον πιτσιρικά που κάνει τα ίδια πράγματα;» σημείωσε επίσης.

«Θα υπάρξει κατηγορητήριο για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στην Τούμπα; Η κυβέρνηση αναφέρεται στο γεγονός της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη; Δεν έχουμε πρόβλημα να έρθουμε σε σύγκρουση. Θέλουμε να υπάρχουν κανόνες. Αν υπήρχε παρέμβαση της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη γιατί να μην την κάνει στον πρώτο βαθμό και να την κάνει στο δεύτερο;», πρόσθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here