Αρχική Pressroom Βασιλειάδης: Ο ιδιοκτητης του Ολυμπιακού λόγω εμμονής έχει κάνει το σύλλογο αντιπολιτευόμενο...

Βασιλειάδης: Ο ιδιοκτητης του Ολυμπιακού λόγω εμμονής έχει κάνει το σύλλογο αντιπολιτευόμενο κόμμα

Ο Γιώργος Βασιλειάδης -αλλά και η κυβέρνηση- δέχθηκαν τα… πυρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία προφανως ήθελε άλλη ρύθμιση για την τηλεοπτική κάλυψη της της Superleague.

Ο υφυπουργός αθλητισμού όμως πέρασε στην αντεπίθεση και κατηγόρησε τη διοίκηση των “ερυθρόλευκων” πως έχουν μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα.

Η απάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη

“H ΠΑΕ Ολυμπιακός έρχεται να καταγγείλει όσα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε ψηφίσει και μάλιστα ομόφωνα με όλες τις ΠΑΕ της Super League. Η πρόταση που έχει κατατεθεί ήταν γνωστή, σαφής, με νούμερα και δεσμεύσεις. Με όρους καθαρούς και με την ελπίδα της προοπτικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Tα πράγματα πλέον είναι απολύτως φανερά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός –εξ αιτίας της γνωστής πια εμμονής του ιδιοκτήτη της εναντίον της κυβέρνησης και της αριστεράς– έχει μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα. Είναι προσβολή προς την ιστορία του συλλόγου και προς τα εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη. Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αφήνουμε τον κόσμο να τους κρίνει.”

Ο σύλλογος δυσαρεστήθηκε με τη συμφωνία που έκλεισαν  ο Γιώργος Βασιλειάδης με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία και έφτασαν εκπρόσωποί του να λένε για τη συμφωνια ότι …..μοιράζονται λεφτά που θα λείψουν από εργαζόμενους και συνταξιούχους (!!!)

Οι συγκεκριμένες 7 ΠΑΕ -που ήταν “άστεγες” τηλεοπτικά- συμφώνησαν σε κλειστό διετές συμβόλαιο για τη μετάδοση των αγώνων τους από την ΕΡΤ, αλλά και με οψιόν ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια. Το ετήσιο οικονομικό “πακέτο” για αυτές τις επτά ομάδες αναμένεται να φτάσει τα 17 εκατομμύρια ευρώ (θα μοιραστούν αναλογικά σε κάθε ομάδα).

Οι “ερυθρόλευκοι” εξαπέλυσαν… επίθεση την κυβέρνηση και τον Γιώργο Βασιλειάδη, κάνοντας λόγο για “ψηφοθηρική παρέμβαση” και τονίζοντας ότι “μοιράζονται λεφτά που θα λείψουν από εργαζόμενους και συνταξιούχους”.

Η απίστευτη ανακοίνωση αναφέρει:

<<Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη “Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη” σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες. Με σκοπό καθαρά ψηφοθηρικό, αλλά και με στόχο την αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου, ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα! Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες και προέρχεται από το αίμα των φορολογούμενων είναι, ετησίως, κατά 6 με 7 εκατομμύρια “ακριβότερο” από τις νορμάλ τιμές της αγοράς, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε από κανένα κανάλι προσφορά μεγαλύτερη των 10 εκατ. ετησίως, για το πακέτο των επτά ΠΑΕ. Ο κ. Βασιλειάδης, με άλλα λόγια, αποφάσισε να δώσει σε… Ανώνυμες Εταιρείες 14 εκατομμύρια ευρώ (η συμφωνία είναι διετής) τα οποία θα λείψουν από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους Έλληνες. Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Βασιλειάδης, σε ρόλο Ασλανίδη, ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη>>

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here