Βαρύ το πένθος για τον άτυχο επισμηναγό

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ώρες για τους γονείς του 39χρονου Νίκου Βασιλείου που χάθηκε σε άσκηση περιδίνησης με το αεροσκάφος του.
Οι άτυχοι γονείς είχαν δίδυμα αγόρια, τον Νίκο και τον Χρήστο, που μαζί υπηρετούσαν στην ίδια αεροπορική βάση στην Καλαμάτα. Είχαν μάλιστα οι δύστυχοι μόλις επισκεφθεί τα παιδιά τους στην βάση και είχαν δει και τα εγγόνια τους -μόλις μια μέρα πριν απο το τραγικό δυστύχημα. Γύρισαν  στο χωριό τους χαρούμενοι που  είδαν τους δυο γιους τους που τους καμάρωναν. Τα δυο αγόρια τους  πέρασαν μαζί στην σχολή Ικάρων και ήταν ιπτάμενοι και οι δύο.
Και λίγες ώρες μετά….
Η είδηση βύθισε στο πένθος όλο το χωριό, τους  Ζάρακες Ευβοίας από όπου καταγόταν ο επισμηναγός.
Εκποίηση ακινήτων στους Ζάρακες Εύβοιας
euboia_arthroo
Οι περισσότεροι κάτοικοι χθες κλείστηκαν στα σπίτια τους και κάποιοι βρίσκονταν στην αυλή του πατρικού  σπιτιού για να παρηγορήσουν τους γονείς. Οι συγχωριανοί μιλούσαν ταυτόχρονα για τα δύο δίδυμα αδέλφια, γιατί έμοιαζαν σαν δυο σταγονες νερό,  ό,τι έκαναν το έκαναν μαζί. Για τους ντόπιους, τα δύο αδέλφια ήταν η χαρά της ζωής και όποτε πήγιαν στο χωριο, <<ζωντάνευε ο τόπος>>.
Πριν από ένα μήνα τα δυο αδέλφια είχαν πάει με τις οικογένειές τους στο χωριό και κάθησαν λίγες ημέρες. Ο άτυχος επισμηναγός είχε δυο παιδιά, 8 και 10 ετών.
Η Πολεμική Αεροπορία κήρυξε τριήμερο πένθος για το χαμό του αδικοχαμένου αξιωματικού και φυσικά διερευνά τα αιτια του ατυχήματος.
Τα δυο αγόρια λάτρευαν τα αεροπλάνα απο μικρά παιδιά….
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here