Βαρεμένος για τη μη αύξηση των διοδίων της Αττικής Οδού: Δικαιώνεται η επιλογή μας

 

«Η μη αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό, έρχεται να δικαιώσει πανηγυρικά την αντίσταση και άρνηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του αρμόδιου Υπουργού, να δεχθούν οποιαδήποτε αύξηση τον περασμένο Ιούλιο. Το γεγονός ότι ο σημερινός Υπουργός κ. Καραμανλής δεν έφερε στη Βουλή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου του ΣΥΡΙΖΑ που απέτρεπε τις αυξήσεις, πιστεύουμε ότι δεν το έκανε ακριβώς επειδή η ΠΝΠ ήταν του ΣΥΡΙΖΑ και όχι απλώς για να δικαιωθεί η θέση της εταιρείας ότι πρόκειται για χειρονομία καλής θέλησης (προς ποιον άραγε;)».

Aυτό επισημαίνει  σε δήλωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, για τη μη αύξηση των διοδίων της Αττικής Οδού από τη εταιρεία, η οποία προεκλογκά είχε σπεύσει να τις αναγγείλει, προκαλώντας την αντίδραση της τότε κυβέρνησης η οποία τις «πάγωσε» μτ Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Και συνεχίζει ο κ. Βαρεμένος:

Το ερώτημα όμως παραμένει, ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος που επέβαλε στην εταιρεία να ανακοινώσει αύξηση διοδίων, λίγο πριν τις εκλογές τον περασμένο Ιούλιο, ενώ σήμερα ο λόγος αυτός εξέλειπε εκτός και αν δεν χρειάζεται καν απάντηση στο ερώτημα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here