Βαλίτσες με πτώματα που σκορπούσε ο ίλαρχος

Δύο βαλίτσες στις οποίες τοποθέτησε πτώματα θυμάτων του εντόπισε η ειδική υποβρύχια ρομποτική κάμερα της κυπριακής αστυνομίας στην «Κόκκινη Λίμνη», μια τοξική λίμνη όπου ο 35χρονος ίλαρχος ομολόγησε ότι έριξε δυο πτώματα.

Έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής επτά φόνους, αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι αυτός δεν είναι ο τελικός αριθμός.

Όσον αφορά τη γυναίκα που βρέθηκε θαμμένη σε πεδίο βολής, πρόκειται για μια 30χρονη κοπέλα από το Νεπάλ. Τα υπόλοιπα θύματα είναι μια γυναίκα από τη Ρουμανία και η 8χρονη κόρη της, μια 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες με την 6χρονη κόρη της, και άλλες δύο γυναίκες από τις Φιλιππίνες.

Ο 35χρονος ίλαρχος είχε αναφέρει στην αστυνομία ότι πριν πετάξει τα θύματα του στην Κόκκινη Λίμνη τα έβαζε σε βαλίτσες. Μετά τον εντοπισμό σήμερα το μεσημέρι των δυο αντικειμένων που είναι κατά πάσα πιθανότητα βαλίτσες, δρομολογήθηκε για αύριο το πρωί η ανάσυρσή τους, ώστε να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτές είναι η ηλικίας 31 ετών Maricar από τις Φιλιππίνες ή η 36χρονη Florentina από τη Ρουμανία μαζί με την 8χρονη κόρη της Elena. Η σορός της 6χρονης Σιέρα (κόρης της 38χρονης Φιλιππινέζας το πτώμα της οποίας βρέθηκε πρώτο), ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής της Κύπρου, Μάρκος Τράγκολας, δήλωσε πως αναμένονται πληροφορίες για την επικινδυνότητα του νερού στη «Κόκκινη Λίμνη» ώστε να αποφασιστεί, με τι είδους στολή μπορεί να εισέλθει δύτης, χωρίς να κινδυνεύσει.

Άκαρπες για 13η ημέρα ήταν εν τω μεταξύ οι έρευνες στο φράγμα Ξυλιάτου. Αύριο θα συνεχιστούν και εκεί οι προσπάθειες για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here