Βαλμπουενά: «Με περνούσε για βλάκα ο Μπενζεμά, έδειξε έλλειψη σεβασμού”

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημοσίως, για το θέμα του εκβιασμού του από τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Καρίμ Μπενζεμά, με ένα sex tape που εξέθετε τον ίδιο και τη σύντροφο του. Ο άσος της Λιόν μίλησε στη «Lemonde.fr” και είπε ότι είναι πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του συμπαίκτη του στους «τρικολόρ”, λέγοντας ότι τον περνούσε για βλάκα.

«Δεν θα το έκανα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Τα λόγια του έδειξαν έλλειψη σεβασμού. Δεν πρόκειται να τον υπερασπιστώ. Με ρωτούσε συνέχεια τι έγινε στην ίδια υπόθεση με τον Σισέ το 2008 και με πίεσε να συναντηθώ με τον φίλο του. Όλα καταλήγουν στην έλλειψη σεβασμού, δεν γίνεται να συμπεριφέρεσαι έτσι” υποστήριξε, αρχικά, ο Βαλμπουενά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν ο Μπενζεμά του ασκούσε πιέσεις και τι συνέβη, όταν προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του: «Μου ασκούσε πίεση, αλλά έμμεσα. Με προειδοποίησε πως το βίντεο θα προκαλέσει πρόβλημα με την οικογένειά μου και πως θα πρέπει να πληρώσω. Ήμουν στην Αγία Πετρούπολη και με πήρε τηλέφωνο. Μου ζήτησε να πούμε ψέματα για να μην έχει προβλήματα. Του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει”.

Τέλος, αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε το περιεχόμενο από τις συνομιλίες του Μπενζεμά, με τον φίλο του τον Καρίμ Ζενατί και κάτοχο του βίντεο: «Απογοητεύτηκα φυσικά, ίσως και κάτι παραπάνω. Με περνούσε για βλάκα και με προσέβαλε”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here