Υπογράφει ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό- Ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Μάρκο Σίλβα αποδεσμεύτηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Κυριακή (5/7) και πλέον είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την συμφωνία του και τυπικά με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο 38χρονος προπονητής βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ενώ η διοίκηση της Σπόρτινγκ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Ο Μάρκο Σίλβα έχει έτοιμο το επιτελείο του, που είναι ίδιο που είχε στα «λιοντάρια» της Πορτογαλίας, τους Ζοάο Πέδρο, Γκονσάλο Πέτερ και Πάουλ Σαμπάιο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού από την Δευτέρα (6/7) έως την Τετάρτη (8/7) θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σε εργομετρικά τεστ και η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (9/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Μάρκο Σίλβα, καθώς και με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου Ζοάο Πέδρο, Γκονσάλο Πέτερ και Πάουλ Σαμπάιο για τη λύση της συνεργασίας μας. Η διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here