Υπό την εποπτεία της ΕΠΟ το Εγγυητικό Ταμείο των ποδοσφαιριστών

Ευτυχής ήταν τελικά η έκβαση της σημερινής συνάντησης που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ και αφορούσε την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου των ποδοσφαιριστών. Επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΕΠΟ, της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ, βγάζοντας τον τελευταίο από την δεινή θέση του να προχωρήσει σε επ’ αόριστον απεργεία, αν δεν βρισκόταν λύση στο πρόβλημα.

Έτσι λοιπόν, από εδώ και στο εξής, το Ταμείο αυτό θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη να τοποθετείται επί του θέματος:

«Η ΕΠΟ, η Super League, η Football League και ο ΠΣΑΠ επαναβεβαιώνουν την αναγκαιότητα σύστασης και λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου. Το Ταμείο θα συσταθεί και θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία της ΕΠΟ και με συνδιαχείριση των άλλων φορέων, της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ.

Ο ΠΣΑΠ θα ολοκληρώσει έως τις 20 Ιανουαρίου 2016 τις επαφές με τη Super League και τη Football League για διάφορα διαδικαστικά θέματα και την οριστικοποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Ταμείου. Η ΕΠΟ σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τον Ιανουάριο του 2016 θα οριστικοποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και το χρόνο έναρξης της λειτουργίας του Ταμείου».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here