Θεοδωράκης: Τσίπρας και Λαφαζάνης έχουν αποτύχει

ΦΩΤΟ : INTIME ( Γ. ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ)

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Λαφαζάνης έχουν αποτύχει. Το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα χρόνια ήταν να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία, να διορίσουν τους δικούς τους. Δεν τους ενδιέφερε να συζητήσουν και να συνεννοηθούν πως θα κυβερνήσουν τη χώρα».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Ράδιο Πρώτο της Κύπρου ο επικεφαλής του Ποταμιού  δήλωσε:

» Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την πραγματική οικονομία καθώς τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν σχέση με την οικονομία, με την αγορά και με τη δουλειά. Υπήρξαν κομματικά στελέχη, που μια ζωή τους πλήρωνε το κόμμα και τώρα το δημόσιο».

«Θα μπορούσε να βρεθεί συνισταμένη και να αποφύγουμε τις εκλογές. Πως βρέθηκε τόσο καιρό στη Βουλή; Έπρεπε να υπάρχει μια κοινή προσπάθεια για κάποιους μήνες, να ορθοποδήσει η οικονομία και αμέσως μετά, αν δούμε ότι δεν τα καταφέρναμε, να πηγαίναμε σε μια εκλογική μάχη. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Λαφαζάνης έχουν αποτύχει. Δεν θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να είχε συζητήσει με τον κ. Λαφαζάνη που πρέπει να πάει; Είναι δυνατό; Γιατί δεν διαφωνεί ένας ή δύο βουλευτές, διαφωνούν 30-35 δηλαδή το 1/3 ή το 1/4 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που σημαίνει ότι το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα χρόνια, ήταν να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία, να διορίσουν τους δικούς τους. Δεν τους ενδιέφερε να συζητήσουν συνεννοηθούν πως θα κυβερνήσουν τη χώρα, να δουν τις εκθέσεις, να βρουν τις λύσεις. Και ξαφνικά βρισκόμαστε στο κυρίαρχο πρόβλημα της χώρας, το 1/3 του ΣΥΡΙΖΑ να διαφωνεί. Αυτό είναι η αποτυχία του Αλέξη Τσίπρα.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου εξελίχθηκε σε μια ντροπή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατέληξε. Είναι από τις μαύρες σελίδες, νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here