Θεοδωράκης: Το Ποτάμι στηρίζει τον πρωθυπουργό

ΦΩΤΟ: INTIME ( Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

Για  «παλιό πολιτικό σύστημα, από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΝΔ, που αμφιταλατεύονται ανάμεσα στο κομματικό και εθνικό συμφέρον» έκανε λόγο ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος θεοδωράκης  για το εάν οι βουλευτές θα ψηφίσουν ή όχι τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής.

Σε δηλώσεις που έκανε στο περιστύλιο της Βουλής, ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι θα στηρίξει όλα όσα συμφώνησε ο Πρωθυπουργός με τους πιστωτές στις Βρυξέλλες.

Για εμάς δεν υπάρχει δίλημμα, στηρίζουμε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη συμφωνία με τους εταίρους συμμάχους μας. Το Ποτάμι θα παραμείνει μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη. Και θα πρέπει να αντιληφθούν οι βουλευτές όλων των κομμάτων ότι ο ρόλος του βουλευτή είναι γεμάτος με ευθύνες, δεν είναι μόνο για να παίρνει το μισθό, υπουργεία, υφυπουργεία και αντιπροεδρίες.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι επιβάλλεται όλοι να καταλάβουν την ευθύνη τους, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή τους σε όσους διαφωνούν και αποχωρούν: «Τιμώ τους βουλευτές που διαφωνούν και αποχωρούν» τόνισε.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει το Ποτάμι σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού, είπε: «Δεν μετέχουμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα κρατήσουμε την στάση μεταρρυθμιστικής ευρωπαϊκής αντιπολίτευσης».

Ερωτηθείς για το κάλεσμα, μέσω Twitter, της Σταυρούλας Ξουλίδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προς τον Πρωθυπουργό και τον Πάνο Καμμένο, «να ανατινάξουν τον Γοργοπόταμο και να μην τους παραδώσουν», απάντησε ότι «έχει ήλιο και ορισμένοι επηρεάζονται πάρα πολύ από τις καιρικές συνθήκες και μπορεί να λένε διάφορα τρελά»…

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here