Θεοδωράκης: Η διάσκεψη των προέδρων μπορεί να γίνει χωρίς τη Ζωή

ΦΩΤΟ: INTIME ( Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

Σκληρό μήνυμα κατά της προέδρου της Βουλής ανάρτησε στο Facebook ο Στ. Θεοδωράκης  αφήνοντας  και αιχμές κατά του πρωθυπουργού.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε μέχρι το βράδυ για να συνέλθει η κυρία Κωνσταντοπούλου από το τζετ λαγκ που της προκάλεσε η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα. Η διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή. Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα.»

Όλο το μήνυμα του Σταύρου. Θεοδωράκη είναι το εξής:

«Τα κακομαθημένα. Οι εξηγήσεις δεν είναι ποτέ μόνο πολιτικές. Υπάρχουν κάποια κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περνάει το δικό τους. Μερικές φορές το πληρώνει η παρέα, μερικές φορές το πληρώνει η χώρα. Ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται πάντα γύρω από αυτά. Μικρά τσίριζαν στο πάτωμα μέχρι να τους γίνει το χατίρι. Τώρα τσιρίζουν στα αυτιά μας («εγώ είμαι η εξουσία» – «εγώ είμαι η εξουσία»). Το θέμα είναι να μπορείς να εντοπίζεις τα κακομαθημένα πριν τους αναθέσεις ρόλους που θα σου κάνουν τη ζωή μαρτύριο και θα δυναμιτίσουν τη ζωή των άλλων.

» Στην Αγία Βαρβάρα που μεγάλωσα δεν υπήρχαν πολλά κακομαθημένα παιδιά γι’ αυτό ίσως μάθαμε να τα ξεχωρίζουμε εύκολα. Αλοίμονο σε αυτούς που δεν τα ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά.
Επί του πρακτέου: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε μέχρι το βράδυ για να συνέλθει η κυρία Κωνσταντοπούλου από το τζετ λαγκ που της προκάλεσε η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα. Η Διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή. Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα.»

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here