Τζανακόπουλος για τις διακοπές του πρωθυπουργού : Τι υποκρισία;-Ο κ. Μητσοτάκης κάνει αντιπολίτευση με κίτρινες ειδήσεις για καλύψει την πολιτική του γύμνια

«Οποτεδήποτε προκύπτει μια θετική είδηση η Νέα Δημοκρατία αρχίζει να αναπαράγει και να εστιάζει σε μια σειρά από «κίτρινες ειδήσεις»», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε ερώτηση για τις φωτογραφίες που δείχνουν τον πρωθυπουργό σε σκάφος, και κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι έχει επιλέξει την «τοξική» αντιπαράθεση και εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτή θα γυρίσει μπούμερανγκ».

Αυτό επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε:

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον κ. Χριστοφοράκο, ούτε έχει πλουτίσει με την πολιτική για να του ανήκουν δεκάδες πολυτελή ακίνητα στην Αθήνα, στο Παρίσι και δεν ξέρω εγώ πού αλλού», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και συνέχισε: «Η κ. Παναγοπούλου -επειδή άκουσα να λέγονται και διάφορα περί διαπλοκής- είναι συνεργάτιδα του πρωθυπουργού εδώ και τρία χρόνια. Και είναι άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού, επισήμως, με βάση και το σχετικό ΦΕΚ το οποίο έχει δημοσιευθεί εδώ και ένα χρόνο. Επομένως, νομίζω ότι δικαιούται να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για 2-3 μέρες ανάπαυλα έναν Δεκαπενταύγουστο».

Καταλόγισε «υποκρισία» στη Ν.Δ και τον πρόεδρό της, λέγοντας: «Σε σχέση με την υποκρισία περί των δήθεν πολυτελών διακοπών: Ο κ. Μητσοτάκης την ίδια ακριβώς περίοδο, τον Δεκαπενταύγουστο, έκανε και εκείνος διακοπές στο εξοχικό του ή δεν ξέρω εγώ πού αλλού μπορεί να πήγε ο άνθρωπος. Επομένως, το ότι κάποιος δικαιούται να ξεκουραστεί δύο ή τρεις μέρες -αυτό δεν νομίζω ότι συνιστά πολιτική είδηση. Και ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε διακοπές εκείνο τον Δεκαπενταύγουστο, δεν σταμάτησε από την εργασία του κάποιες μέρες για να ξεκουραστεί; Δηλαδή τι είδους υποκρισία είναι αυτή;».

Επίσης ο κ. Τζανακόπουλος επισήμανε το γεγονός ότι το θέμα έρχεται αυτή τη στιγμή στη δημοσιότητα, που βρισκόμαστε στο «πλήρες πολιτικό και στρατηγικό αδιέξοδο» της Νέας Δημοκρατίας -και αυτό κάτι σημαίνει. Διότι, όπως είπε, «φανερώνει την πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία το τελευταίο διάστημα οποτεδήποτε προκύπτει μια θετική είδηση αρχίζει να αναπαράγει και να εστιάζει σε μια σειρά από «κίτρινες ειδήσεις». Τη μια κάνει αντιπολίτευση με τον κ. Πολάκη, την άλλη κάνει αντιπολίτευση με ντοκιμαντέρ, τώρα επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση με κλεμμένες φωτογραφίες».

«Η τοξική αυτή τακτική την οποία έχει επιλέξει η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία δεν είναι καινούργια, είναι μια τακτική την οποία έχουμε βρει απέναντι μας ως ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση ήδη από το 2012, στην πραγματικότητα γυρίζει μπούμερανγκ σε αυτούς που την επιλέγουν», παρατήρησε ο κ. Τζανακόπουλος και συνέχισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού εν μέσω μια πρωτοφανούς μιντιακής επίθεσης το 2015. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβρη του 2015 μετά τη Συμφωνία με τους δανειστές, εν μέσω μιας συνθήκης απόλυτου μιντιακού καταιγισμού. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Και πιστέψτε με πως όλοι όσοι νομίζουν ότι με αυτού του τύπου τις «κίτρινες», παραπολιτικές και τοξικές επιθέσεις τις οποίες κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι μας κάνουν κακό, κάνουν απολύτως λάθος και αυτό θα φανεί στις εκλογές της 26ης Μαΐου, όταν θα καταρρεύσει και το τελευταίο των αφηγημάτων της Ν.Δ ότι δήθεν εμείς βρισκόμαστε απομονωμένοι από τον λαό κ.λ.π. Αν κάποιος δεν έχει δικαίωμα να εκστομίζει τη φράση ότι είναι με τους πολλούς, αυτός δεν είναι ο κ. Τσίπρας, τον οποίο χθες υποδέχθηκε ένα ολόκληρο χωριό στην Ξάνθη».

Τέλος, υπογράμμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης «είναι γόνος των μίντια, είναι υποστηρικτής των ελίτ και πολιτεύεται με βάση τα συμφέροντα των ελίτ», και συμπλήρωσε: «Είναι υποκριτικό από τη μεριά της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σηκώνει αυτό το θέμα τη στιγμή που ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι είναι ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος αερομεταφέρεται με ελικόπτερα μιντιαρχών στη βίλα στα Χανιά. Ας αφήσουμε τη συζήτηση διότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μετατρέψουμε την πολιτική αντιπαράθεση σε μια τοξική αντιπαράθεση που δεν βοηθά κανέναν. Εμείς είμαστε απολύτως καθαροί σε σχέση με όλα αυτά έχουμε πλήρη αντιπαράθεση με τα κατεστημένα συμφέροντα τα οποία οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και αυτό το έχουμε αποδείξει όλα τα τελευταία χρόνια».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here