Τζανακόπουλος: Κατέρρευσε η γραφική σκευωρία ΝΔ, επιχειρηματικών-εκδοτικών συμφερόντων-Να πει ο κ. Μητσοτάκης, τι σχέση έχει ο ίδιος και η σύζυγός του με τον Σφακιανάκη

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΣΤ. ΜΙΣΙΝΑΣ

Νέα σφοδρή επίθεση προσωπικά στον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη βουλή για την συμφωνία πώήσης βλημάτων στη Σ. Αραβία.

Ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει ότι η γραφική σκευωρία που έστησαν ΝΔ και επιχειρηματικά-εκδοτικά συμφέροντα κατέρρευσε με πάταγο, με αποτέλεσμα ο κ. Μητσοτάκης να μετατραπεί και πάλι σε κατηγορούμενο. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί τέλος τον κ. Μητσοτάκη, να εξηγήσει ποιά σχέση έχει ο ίδιος και η σύζυγός του μςε τον κ. Γ. Σφακιανάκη, που όπως αποδείχθηκε από τη συζήτηση ήταν ο μοναδικός μεσάζων στην υπόθεση και μοναδική πηγή των καταγγελιών της αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζανακόπουλου:

Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατέρρευσε με πάταγο η γραφική σκευωρία την οποία προσπάθησε να ενορχηστρώσει η ΝΔ καθοδηγούμενη από συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα.

Ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος και για άλλη μια φορά κατέληξε κατηγορούμενος.

Χθες αποδείχτηκε, ότι  η επιχειρηματολογία της ΝΔ είχε βασιστεί στις πληροφορίες που διοχέτευε στις ελληνικές αρχές ένας επίδοξος μεσάζοντας, ο μοναδικός μεσάζοντας σε αυτή την υπόθεση, ο κύριος Γιάννης Σφακιανάκης. Και όχι φυσικά η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, όπως ψευδώς ισχυρίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλει να απαντήσει, ποια η σχέση του κυρίου Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο, όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του.

Αυτό είναι και το μοναδικό ερώτημα που έμεινε αναπάντητο κατά τη χθεσινή συζήτηση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here