Τζάμπα μάγκας ο εθνοπατριώτης Αδωνις: Βλέπει στρίμωγμα του Ερντογάν-Λέει τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε τελικά να ευνοήσει ..τρομοκρατικές οργανώσεις

Ο Αδ. Γεωργιάδης ήταν πάντα αυτό. Ενας ακραίος, λαικιστής, φιλόδοξος υπερ-δεξιός πολιτικός. Που δεν διστάζει να κάνει το άσπρο-μαύρο και να  εκτελεί με ιδιαίτερο ζήλο απίστευτες κωλοτούμπες αρκεί να εξυπηρετεί τους πολιτικους σκοπούς του.

Για άλλη μια φορά, έφτασε στο σημείο, αφού απέτυχε η λασπολογία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να ευνοήσει την Χρυσή Αυγή, με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, να επανέλθει λέγοντας τώρα ότι ο ΥΡΙΖΑ ήθελε τελικά να διευκολύνει ..τρομοκρατικές οργανώσεις!

Ο τζάμπα μάγκας εθνοπατριώτης των Πρεσπών, βλέπει μάλιστα ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει στριμώξει τον Ερντογάν.

Κοινώς μας δουλεύει ψιλό γαζί..

Τι είπε:

Για την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 μίλια: «Με ξεπερνά το γεγονός ότι ο Τσίπρας εμφανίζεται ως Τουρκοφάγος. Σε λίγο ο Τσίπρας θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ΑΝΕΛ, έλεος».

«Κόκκινη γραμμή της Ελλάδας είναι να μην πέφτει στις παγίδες του Ερντογάν», είπε σχολιάζοντας τα περί κόκκινων γραμμών. «Η κυβέρνηση αυτή έχει στριμώξει τον Ερντογάν όσο καμία άλλη. Ο Μητσοτάκης, με το να κλείσει τα σύνορα, έχει αφαιρέσει από τον Ερντογάν να εκφοβίζει την Ευρώπη».

Για τη βράβευση των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: «Το πιο εξωφρενικό είναι ότι ο κ. Σαράκης έχει δηλώσει ότι οι μάρτυρες που κατέθεσαν στην Ελλάδα δεν είναι οι ίδιοι που κατέθεσαν στην Αμερική. Οι μάρτυρες αυτοί στη βράβευση τους βγήκαν και παραδέχτηκαν ότι είναι οι ίδιοι! Άρα δεν θα μπορούσαν να καταθέσουν στην Ελλάδα γιατί είχαν οικονομικό όφελος».

Σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας στους τομείς ευθύνης του υπουργείου του, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Η χρονιά είναι αναπάντεχα κακή. Φαίνεται ότι ξεφεύγει παντού ο κορωνοιός στην Ευρώπη, άρα υπάρχει θέμα και στην Ελλάδα. Είμαστε η δεύτερη χώρα σε απορροφητικότητα ευρωπαικών πόρων και είμαι πολύ περήφανος για τους συνεργάτες μας. Ας μην μπαίνουμε σε καταστροφολογικά σενάρια. Η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ, ό,τι και να γίνει θα τα καταφέρουμε».

Μιλώντας για την περίπτωση του 14χρονου που κρατήθηκε επί 4 μέρες στη ΓΑΔΑ, ο υπουργός αναρωτήθηκε: «Είναι δυνατόν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα, να μην τον είδε κανείς να κάνει τίποτα και η κακιά αστυνομία του φόρτωσε τα πάντα; Ρητορικά, ας υποθέσουμε ότι έχει συμβεί αυτό λοιπόν. Εγω είπα οτι η αστυνομία από μόνη της να έχει κλείσει στη ΓΑΔΑ ένα παιδί, είναι απίθανο και ότι έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Το δικαστήριο κρίνει αν κάποιος είναι ένοχος ή όχι».

Σε σχέση με την δίκη της Χρυσής Αυγής και τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα ότι είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε με τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα, αυτές που αναφέρει ο Κοντονής να διευκολύνει τρομοκρατικές οργανώσεις. Τελικά διευκόλυνε και την Χρυσή Αυγή. Δίπλα στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here