Τυφλή και με το νεφρό της μητέρας της ζει η 20χρονη που ήπιε «μπόμπα» στη Ζάκυνθο

Τυφλή και με νεφρική ανεπάρκεια  βρέθηκε ξαφνικά μια κοπέλα που είχε έρθει στη Ζάκυνθο με τις φιλες της για να περάσει όμορφα σε ένα ηλιόλουστο νησί. Τώρα μπορει να ξεχωρίσει μονον αν ειναι μέρα ή νύχτα και ζει χάρη στη μητέρα της, που της δώρισε το νεφρό της

Δυο χρόνια έχουν περάσει και η κοπέλα περιμένει να της δοθεί σκυλος συνοδός, κάτι που θα αργήσει ακομα καθώς υπάρχει μεγάλη λιστα αναμονής.

Η άτυχη Χάνα Πάουελ, 22 ετών σημερα, σε βιντεο λέει:

«Σκεφτείτε το διπλά πού θα πιείτε. Μην πινετε φτηνά ποτά. Δεν αξιζει τον τον κόπο…»

Επισης, στο ίδιο βιντεο  εξιστορεί τι συνέβη, οτι πήγε με τις φίλες της σε 4-5 μπαράκια εκεινη τη μοιραια νυχτα στο Λαγανά και ότι την άλλη μερα ξυπνησε κανονικά. Δεν ειχαν πιει τρομερά. Ηταν μια βραδιά με προσφορά 35 ευρώ για πέντε μπαρ και τη δέχτηκαν με χαρά για να το γλεντησουν, αλλά προσεχαν τι έπιναν. Πηραν και οι τρεις μόνον κοκτέιλ βότκα με προτοκαλάδα και όπως θυμάται η άτυχη νέα, φρόντιζε να κοιτάζει τι έγραφαν τα μπουκαλια και είχε δει ότι ειχαν ολα ετικετες βότκας.  Ηπιε οκτω κοκτέιλ εκεινη τη βραδιά και όταν στις 3 γύρισαν στο ξενοδοχείο, η Χάνα δεν ένιωθε ουτε καν μεθυσμένη, αν και οι αλλες δυο κοπέλες είχαν πολλή ναυτία και έκαναν εμετό. Αργότερα θα μάθαινε δυστυχώς ότι το «ξυλόπνευμα» προκαλεί δηλητηρίαση με αργό ρυθμό.

Ενιωσε άσχημα το βράδυ της επομενης και είπε στις φίλες της οτι θα πέσει νωρίς για ύπνο. Οταν ξύπνησε 20 ωρες αργότερα ζήτησε απο τις φίλες της να ανοιξουν τις κουρτίνες να μπει λίγος ήλιος και εκεινες της είπαν ότι οι κουρτίνες ήταν ανοιχτές… Είχε πλέον χασει την όρασή της…

Τώρα η κατασταση έχει «βελτιωθεί» σχετικά, και αν πλησιάσει το παράθυρο μπορει να καταλάβει αν είναι μέρα ή νύχτα…

Η ζημιά εκεινη τη νυχτα προκλήθηκε απο βοτκα που δεν περιειχε κανονικη αιθανολη αλλά  φτηνή μεθανόλη ( ξυλόπνευμα) που χρησιμοποιείται σε υγρά μπαταρίας. Χρησιμοποιείται -είχε πει τότε η ελληνική αστυνομία-  και απο Αλβανούς και Βουλγαρους σε ποτά που είτε τα  πουλάνε μισοτιμής σε ελληνικά μπαρ είτε τα πουλάνε σε κάπως φθηνότερη τιμή (για να μην προκαλούν υποψιες για μεθανόλη) αποκρύπτοντας τη νοθεια.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here