ΤΧΣ: Στη διάθεση του υπ. Οικονομικών η παραίτηση της Αν. Σακελλαρίου

Την παραίτησή της έθεσε χθες στη διάθεση του υπουργού Οικονομικών η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) Αναστασία Σακελλαρίου.

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων, το ΤΧΣ διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τον καταστατικό του νόμο  (ν. 3864/2010) δεν συντρέχει νομικό κώλυμα για τη συνέχιση της άσκησης των καθηκόντων της», αναφέρει το ΤΧΣ σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Χθες η κυβέρνηση ζήτησε την παραίτησή της καθώς η κ. Σακελλαρίου είχε διατελέσει στέλεχος και μέλος της επιτροπής χρηματοδοτήσεων του ΤΤ κατά το έτος 2012.Το όνομα της κ. Σακελλαρίου περιλαμβάνεται μεταξύ των 40 κατηγορουμένων για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που παραπέμπονται σε δίκη, με απόφαση των εισαγγελικών αρχών.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφέρθηκε στο θέμα της εμπλοκής με τη Δικαιοσύνη που έχει η κ. Σακελλαρίου, σημειώνοντας ότι εφόσον είναι ανοικτό, υπάρχει ζήτημα με την κυβέρνηση.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here