Τwitter και Γεωργιάδης: το απαράδεκτο «αντιπλημμυρικό» γιλέκο του αντιπεριφερειάρχη – «γράφει» καλύτερα από το δικό μου

Δυσμενή σχόλια και αγανάκτηση  προκάλεσε το γεγονός ότι ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καράμερος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς να βγάλει μέσα στο στουντιο το φωσφοριζέ αδιάβροχο  γιλέκο που φορούν όσοι δουλεύουν νύχτα ή σε έκτακτα περιστατικά στο δρόμο. Θεωρήθηκε στην καλύτερη περίπτωση απερισκεψία  και στη χειρότερη «θεατρική αμφίεση εντυπωσιασμού» προς λαϊκή κατανάλωση.

Ισχύει δια της εις άτοπον κυρίως το δεύτερο (όχι ότι ειναι καλό και το πρώτο), καθότι ο Καράμερος δεν έχει άγνοια περί τα τηλεοπτικά αφού ήταν δέκα χρόνια δημοσιογράφος στα κανάλια (κυρίως σε πρωινάδικα) και (νομίζει ότι) ξέρει τι εμφάνιση πρέπει να έχει κανείς για να περάσει μηνυματα στον τηλεθεατή. Το θέμα ειναι ότι το μήνυμα που πέρασε ήταν το αντίθετο απο εκείνο που επεδίωκε οπότε «παίζει» και να ήταν απερισκεψία.

Η δε απολογία του ότι δεν προλαβαινε να αλλάξει από τις πολλες πλημμύρες είναι για πλημμύρα δακρύων, σε όλα τα στούντιο έχουν αμέτρητα σακάκια και το ξέρει κι αυτός που τα έβαζε χρόνια ολόκληρα, αλλά και ο τηλεθεατής. Ας έμενε και με το πουκάμισο στο κάτω-κάτω. Η δε αλαζονεία του να αποδώσει σε dress code τα σχόλια που δέχτηκε,  αποδεικνύει ότι μάλλον έπρεπε να μεινει στο ρεπορτάζ καθότι η πολιτική  (ακόμα και του σημερινου επιπέδου) τον ξεπερνά.

Πολιτικά από το 2014 είναι μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πρασίνων και το Μάιο του 2014 συμμετείχε ως συνεργαζόμενος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» και υποψήφια Περιφερειάρχη τη Ρένα Δούρου. Εξελέγη και ανελαβε Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής και Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας της Περφέρειας Αττικής.

Με όλους αυτούς τους βαρύγδουπους τίτλους είναι εύκολο ο άνθρωπος να χάσει το μέτρο και να νομισει ότι το βουβό «αγωνίζομαι στις πλημμύρες, δείτε δεν προλαβαίνω να βγάλω ούτε το γιλέκο» δεν θα ανάψει το twitter.

Απλά … ντροπή ! Παίζουν με τα νεύρα των οικογένειων των 16 νεκρών! Καλημέρα ..

Τις Απόκριες θα ντυθώ …

-Μπαμπά τι ειναι αυτος ο κλόουν στον Αυτιά? -Δεν ειναι κλοόουν… ο Καραμέρος ειναι παιδι μου

Ο έκανε σήμερα κάτι μοναδικό και χρήσιμο για την κοινωνία φορώντας το φωσφοριζέ μπουφάν… Απέδειξε έμπρακτα πόσο σημαντικό να εντοπίζεις τον μα…κα απο απόσταση….

Το κιτρινο σε κολακευει. Μην ακους κανεναν.

Πριν από 28 λεπτά Απόψε στο χωριό μας η παράσταση «ο Καραγκιόζης διασώστης»να μήν λείψει κανείς.

Πριν από 24 λεπτά

Οκ είδα 10 διαφορετικά τουί με τον Καραμέρο να φορά φωσφοριζέ γιλέκο, οπότε δεν είμαι photoshop, όντως εμφανίστηκε έτσι το ζαβό. 😂

Εδώ ο Ελληνας Ρομπέν των πλημμυρών. ο Τζι 😂😂😂😂 Που πάς με την Ρόμπα ρεεεεε! Σούργελο

Πριν από 1 ώρα

Είσαι κάθε μέρα καραγκιόζης ή παίρνεις και κάνα ρεπό?

Πάντως οι Συριζανελ αν μη τι άλλο τα πηγαίνουν καλά στις μεταμφιέσεις.

Το σχόλιο του Γεωργιάδη αφορά έμμεσα στις τηλεπωλήσεις που αναγκάστηκε να σταματήσει, επειδή έφτασε να διαφημιζει «θαυματουργό» γιλέκο και ο Κυρ. Μητσοτάκης (καθότι ξεχείλισε το ποτήρι) του είπε να διαλέξει πολιτική ή πλασάρισμα προϊόντων

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here