Τσίπρας στην ΠΓ: Το κόμμα να στηρίξει την κυβερνητική προσπάθεια

ΦΩΤΟ: IN TIME

Στήριξη της κυβερνητικής προσπάθειας από το κόμμα ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν αναχωρήσει για τη δύσκολη συνάντηση της Τετάρτης που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επίτευξη συμφωνίας με τους πιστωτές.

«Τώρα βρισκόμαστε στο πιο ουσιαστικό και κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων και το κόμμα πρέπει να παίξει έναν ουσιαστικό ρόλο στήριξης της κυβερνητικής προσπάθειας» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη που, όπως είπε, έχει η κυβέρνηση από την κοινωνία και υπό αυτό το πρίσμα, δεν εξετάζει σενάρια εκλογών.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τα μέλη της ΠΓ για τις νεότερες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά την κατάθεση των συμπληρωματικών προτάσεων της κυβέρνησης.  Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε επίσης  στη σημασία του λαϊκού παράγοντα στη διαμόρφωση των εξελίξεων, εκτιμώντας ότι η στήριξη της κυβέρνησης από τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί και το πιο ισχυρό όπλο της χώρας στη διαπραγμάτευση.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here