Τσίπρας: Σειρά συναντήσεων στη Θεσ/νίκη για την ΔΕΘ-Σημαντικές δυνατότητες για την οικονομία αλλά και δυσκολίες

Σειρά συναντήσεων έχει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για την 84η ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως υπάρχουν δυνατότητες σημαντικές αλλά και δυσκολίες στον ορίζοντα, τις οποίες δεν πρέπει να παραβλέψουμε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στο πλαίσιο συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς δήλωσε πως «αρχίζει σιγά-σιγά και διαμορφώνεται μία θετική εικόνα της πορείας της οικονομίας, που με πολύ κόπο καταφέραμε να φέρουμε στην οικονομία, ελπίζω η πορεία αυτή να συνεχιστεί διότι -ανεξαρτήτως σε ποια θέση βρίσκεσα-, όταν έχεις κάνει τόσο κόπο για να πετύχεις κάτι, είναι σαν το δικό σου παιδί και το παιδί θέλεις να πάει καλά».

«Νομίζω ότι η δική σας συμβολή σε αυτήν τη φάση -εννοώ του Επιμελητηρίου- είναι πολύ σημαντική. Πάντα ήταν και στην κρίση και τώρα», πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος επισήμανε πως «η μεγάλη ανησυχία και αγωνία για μας είναι αυτήν τη σταθεροποίηση, την οποία είδαμε να έχει η οικονομία από την προηγούμενη κυβέρνηση και η χώρα, να μπορέσουμε να την κεφαλαιοποιήσουμε τώρα έτσι ώστε να καταφέρουμε επιτέλους αυτό το όραμα της βιώσιμης και διαρκούς ανάπτυξης να γίνουν πραγματικότητα».

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, την κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς και τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Αύριο στις 7:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» αφού θα έχει περιοδεύσει το πρωί στα περίπτερα της έκθεσης και θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΗELEXPO και το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΘ.

Η τριήμερη επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στις 12:30.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here