Τσίπρας: Μήνυμα στήριξης των προοδευτικών υποψηφίων σε όλη τη χώρα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ

Μήνυμα στήριξης υπέρ των προοδευτικών υποψηφίων έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στη Κυψέλη.

«Οι επιλογές μας είναι κρίσιμες και γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες να επιλέξουν προοδευτικούς υποψήφιους απέναντι στους εκπροσώπους της συντήρησης» τόνισε, εξερχόμενος του 172ου Δημοτικού Σχολείο της Αθήνας.

Κάλεσε δε, τους ψηφοφόρους να στηρίξουν δημάρχους και περιφερειάρχες, οι οποίοι «έχουν το κύρος να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Στο ίδιο πλαίσιο, επεσήμανε ότι «σήμερα ψηφίζουμε για τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες σ’ ένα νέο θεσμικό τοπίο για την αυτοδιοίκηση».

Όπως εξήγησε, άλλωστε, οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες είναι αναγκασμένοι να συνεργαστούν και να επιτύχουν προγραμματικές συγκλίσεις στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.

«Το νέο θεσμικό πλαίσιο πιστεύουμε ότι θα είναι προς όφελος των πόλεων, των δήμων, των περιφερειών και  των πολιτών» επανέλαβε, εξαίροντας την ανάγκη συναινέσεων για το καλό του τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία επικράτησε του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά άνω των εννέα ποσοστιαίων μονάδων, γεγονός το οποίο οδήγησε τον κ. Τσίπρα στην απόφαση να αναγγείλει πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here